menu ?

Gorinchem

Stalkaarsen 30

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 215.000,- k.k.


5 373 m³ 187 m² 99 m²
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 30
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 31
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 32

Opgelet! Een royale en goed onderhouden hoekwoning! Deze woning is ideaal gelegen aan een brede groenstrook in de ruim opgezette en kindvriendelijke wijk Stalkaarsen. Het is een ideaal huis voor starters of gezinnen met kinderen. De woning heeft een praktische indeling en is voorzien van een lichte woonkamer, een nette keuken, maar liefst 5 slaapkamers en een keurige badkamer. De tuin is keurig onderhouden en heeft diverse terrassen. Vrijwel alle voorzieningen, zoals winkels en scholen, zijn in de directe nabijheid. Enthousiast geworden? Plan dan nu een bezichtiging in!

INDELING BEGANE GROND

Entree - ca 2.2 m2
De entree verleent toegang tot de garderobe en de hal. Vloer: plavuizen. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk (wit).

Hal - 3.4 m2
De hal verleent toegang tot de woonkamer, de keuken, het toilet, de kelderkast (ca. 2.25 m2) en de trapopgang naar de eerste verdieping.Vloer: plavuizen. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk (wit).

Toilet – ca. 1 m2
Deze nette toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Vloer: plavuizen in een lichte kleurstelling. Wanden: betegeld in een lichte kleurstelling met sierrand. Plafond: spuitwerk (wit).

Woonkamer – ca. 31 m2
De woonkamer is verdeeld in twee ruimtes, het zitgedeelte met openhaard aan de voorzijde en het eetgedeelte aan de achterzijde van de woning, praktisch bij de gesloten keuken. De woonkamer heeft aan de voorzijde grote raampartijen en aan de achterzijde dubbele openslaande deuren naar de achtertuin waardoor er ruim voldoende lichtinval is. Aan de voorzijde heeft men zicht op de voorgelegen straat en de brede groenstrook. Aan de achterzijde heeft u gezellig zicht in eigen achtertuin. Vloer: eikenparket. Wanden: gedeeltelijk spachtelputz, gedeeltelijk behang. Plafond: spuitwerk (wit).

Keuken – ca. 9.6 m2
De keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt tevens ook toegang tot de achtertuin. De keuken biedt plaats aan een rechte keukenunit welke is voorzien van vanille kleurige kastfronten gecombineerd met een kunststof houtlook aanrechtblad. Deze keuken is verder voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, een afzuigkap, een oven met magnetron functie en een koelkast. Tevens vindt u hier de aansluitingen voor de was- en droogapparatuur. Vloer: plavuizen in een lichte kleurstelling. Wanden: spachtelputz in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – 4.5 m2
De overloop van deze eerste verdieping verleent toegang tot een viertal slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 1 – ca. 10.6 m2
Deze (ouder)slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot het balkon. Deze slaapkamer is voorzien van inbouwkasten. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit).

Slaapkamer 2 – ca. 8.4 m2
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een inbouwkast. Vloer: laminaat. Wanden: gedeeltelijk hout/gedeeltelijk behang in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit).

Slaapkamer 3 – ca. 8.3 m2
Deze slaapkamer is tevens gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een inbouwkast. Dankzij het grote raam betreft dit een heerlijk lichte kamer. Vloer: laminaat. Wanden: behang in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit).

Slaapkamer 4 – ca. 4.9 m2
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: behang. Plafond: stucwerk (wit).

Badkamer – ca. 3.5 m2
Deze nette badkamer is voorzien van een douche, een zwevend toilet en een wastafelmeubel. Vloer: plavuizen. Wanden: betegeld in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit) voorzien van inbouwspotjes.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Voorzolder – ca. 3.5 m2
Via een vaste trap is de voorzolder toegankelijk. Deze voorzolder biedt toegang tot een slaapkamer. Tevens is hier de opstelplaats van de CV ketel, Nefit topline bouwjaar 2008. Vloer: vloerbedekking. Wanden: hout. Plafond: hout.

Slaapkamer 5 – ca. 8 m2
Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Achter knieschotten is extra bergruimte beschikbaar. Vloer: vloerbedekking. Wanden: hout. Plafond: hout.

Tuin
Deze nette en zonnige achtertuin (ca. 61 m2) is gedeeltelijk voorzien van sierbestrating. De achtertuin geeft met zonnig weer altijd keuze om in de zon of in de schaduw te vertoeven. Achterin de tuin vindt u een stenen berging. De voortuin is ca. 40 m2.

Algemeen
De woning is verbouwd en uitgebouwd in 1997-1998, tijdens deze verbouwing is de isolatie van de woning verbeterd.
De woning verkeert in goede staat van onderhoud en is voorzien van dubbel glas, vloerisolatie, muurisolatie en dakisolatie.

Gorinchem
De historische vestingstad Gorinchem ligt in het groene hart van Nederland; Aan de rand vanZuid-Holland en op de grens van Noord-Brabant en Gelderland. Eeuwenlang was Gorinchem aangewezen op de waterwegen die de weide omgeving beheersten. Nog steeds speelt het water hier een belangrijke rol. Twee prachtige jachthavens ontvangen jaarlijks vele pleziervaartuigen en watersporters uit binnen- en buitenland. De Merwede, Maas, Linge en het natuurreservaat de
Biesbosch liggen dan ook allen in de directe omgeving.

Ligging
Ligt Gorinchem centraal aan een knooppunt van waterwegen, voor het wegverkeer is dit eveneens
van toepassing. De A27 is de verbinding tussen Amsterdam/Schiphol en Antwerpen, terwijl de A15 loopt van Rotterdam/-Europoort tot diep in het Duitse Ruhrgebied. Zo is Gorinchem vanuit alle windstreken eenvoudig te bereiken. Utrecht, Breda, Rotterdam en ‘s-Hertogenbosch liggen op minder dan 30 minuten autorijden van de stad verwijderd. Natuurlijk staat ook de trein tot uw beschikking. Tevens is de woning gelegen op loopafstand van het centrum, diverse scholen en het medisch centrum.

Voorzieningen
U hoeft Gorinchem overigens helemaal niet uit om te genieten van grootsteedse voorzieningen. Winkels, scholen, medische centra en musea, Gorinchem heeft het allemaal. Er is een groot arsenaal aan sportvelden. Van atletiek tot honkbal en van waterpolo tot volleybal kunt u altijd bij een van de vele sportverenigingen terecht. Daarnaast is er een golfbaan op enkele minuten van de woning.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

GORINCHEM

GORINCHEM

Papendrecht - Zonnebloemstraat 42

Vraagprijs: €218.950 k.k. meer

Hardinxveld-Giessendam - Wibautstraat 10

Vraagprijs: €200.000 k.k. meer

Gorinchem - Westwagenstraat 72

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Vraagprijs: €229.000 k.k. meer

WERKENDAM

Sleeuwijk

Gorinchem - Vest 7

FENOMENAAL IN DE AFWERKING!

Vraagprijs: €229.500 k.k. meer

VEEN

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]