menu ?

GORINCHEM

Albert Verweystraat

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 358.000,- k.k.


4 671 m³ 210 m² 154 m²
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 1
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 2
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 3
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 4
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 5
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 6
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 7
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 8
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 9
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 10
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 11
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 12
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 13
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 14
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 15
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 16
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 17
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 18
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 19
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 20
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 21
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 22
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 23
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 24
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 25
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 26
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 27
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 28
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 29
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 30

Moderne villawoning met inpandige garage van het type “VIDEWONING”, gelegen in Gorinchem-Oost, in de wijk Dichtersveld. De markante verschijningsvorm van dit exclusieve woonhuis wordt vooral bepaald door de opmerkelijke architectuur, de kleurstelling van de gevels en de prachtige glaspuien. Alles is perfect onderhouden en in lichte kleurstellingen uitgevoerd. Als u eenmaal binnen bent, wordt u verrast door de prachtige ruimtes, de geweldige lichtinval door de kamerbrede achterpui (ca. 8 meter) die op het zuidwesten is georiënteerd. Recent is er op de tweede verdieping een grote dakkapel (4,3 m breed) geplaatst, een nieuwe badkamer (2016) en buitenom geschilderd (2016). Zoals gezegd, geen gewoon huis dat u gezien moet hebben om te weten hoeveel mogelijkheden het in “huis” heeft. Maar de absolute meerwaarde van de woning zit ‘m in de ruimte; de woning is met 4 slaapkamers en een aparte hobbyruimte een lekker ruim leefhuis. Aan de achterzijde een privacy biedende tuin voorzien van sierbestrating.

Binnen hoeft weinig meer te gebeuren, want deze woning is voorzien van een mooie eiken laminaatvloer, recent geplaatste moderne inbouwkeuken, lichte wandafwerking, een royale dakkapel op de 2e verdieping en recent is de badkamer (2016) geheel vernieuwd en is er buitenom geschilderd (2016). Kortom: smaakvol, van alle gemakken voorzien en zeer compleet. Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. U bent van harte welkom.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 4.5 m²
Deze entree verleent toegang tot de woonkamer en de garage is binnendoor bereikbaar. Daarnaast is er plaats voor de meterkast (9 groepen + 1 aardlekschakelaar), alarm en het toilet. Vloer: grindvloer in een terra kleurstelling. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Toilet – ca. 1.2 m²
Keurige moderne toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Het sanitair is van het merk Sphinx. Vloer: tegels, wit. Wanden: deels tegels, deels spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Inpandige garage – ca. 16.7 m²
De garage is vanuit de hal bereikbaar en aan de voorzijde is een stalen kanteldeur aanwezig.

Woonkamer met open keuken – ca. 55.6 m²
Royale en kamerbrede L-vormige woonkamer met schuifpui naar de zonnige tuin. In deze lichte woonkamer gaan binnen en buiten vloeiend in elkaar over. Extra ruimtelijk effect wordt verkregen door de grote vide met veel natuurlijke lichtinval door de lichtkoepel (vernieuwd in 2014). De woonkamer is voorzien van een gezellige zwevende metalen openhaard. Via een trap in de woonkamer is de verdieping bereikbaar. Vloer: laminaat in eiken structuur. Wanden: spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Open keuken – ca. 7.6 m²
De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De keuken zelf heeft een U-opstelling uitgevoerd in strak landelijk gebroken witte kastfronten met veel bergruimte en pannenladen (merk keuken: Steinhaus, bouwjaar augustus 2011) gecombineerd met een prachtig granieten werkblad (Maduro Gold, gepolijst). De keukenapparatuur omvat een luxe roestvrijstalen Boretti (90 cm) fornuis uitgevoerd met 6 branders en grote oven, afzuigkap, vaatwasmachine (Bosch), koelkast (Bosch), 1 ½ spoelunit met mengkraan. Vloer: grindvloer in een terra kleurstelling. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 12.4 m²
Deze L-vormige overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers, een separaat toilet, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: tapijt. Wanden: structuurverf, gebroken wit. Plafond: spuitwerk.

Hobby-/videruimte grenzend aan de vide – ca. 10.5 m²
Een ander hoogtepunt ligt letterlijk hoog en dat is de hobbykamer. Deze kamer is voor diverse doeleinden geschikt te denken valt aan een kantoor-/werkkamer. Een ideale computerruimte waar gezelligheid en werken kunnen samengaan. De woning dankt haar naam aan de leuke en speelse vide boven de woonkamer/keuken met veel lichtinval door de grote lichtkoepel, die pal boven de vide in het platte dak is gesitueerd. De hobby/vide ruimte is de plek waar je graag vertoeft en ook de schakel vormt tussen de overige ruimten. Vloer: tapijt. Wanden: structuurverf, gebroken wit. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 1 – ca. 15.2 m²
Deze royale slaapkamer met grote schuifwandkast is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een deur naar het balkon (ca. 4.40 m²) met verzinkt stalen balkonhek, bestaande uit balusters, onder- en bovenregels en panelen van gaas. Airco aanwezig. Vloer: laminaat. Wanden: structuurverf, gebroken wit. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 2 – ca. 12 m²
De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning met leuk zicht op de achtertuin. Deze kamer is eveneens voorzien van airco. Vloer: tapijt. Wanden: behang.

Slaapkamer 3 – ca. 8.3 m²
De derde slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: schilderwerk oranje/groen. Plafond: spuitwerk.

Badkamer – ca. 6.4 m²
Stijlvol vernieuwd in 2016, strak en ruimtelijk. Deze badkamer is heerlijk ruimtelijk ingedeeld en voorzien van een zwevend wastafelmeubel voorzien van twee wastafels, spiegel en een koof met verlichting, een kwartronde douchecabine met thermostaatkraan en een hoek ligbad met douche. Verwarming door middel van een design radiator. Vloer: antracietkleurige tegelstroken. Wanden: tegels, groot formaat wit. Plafond: stucwerk.

Separate toiletruimte – 1.27 m²
Vanaf de overloop is de praktische separate tweede toiletruimte bereikbaar en gesitueerd naast de badkamer.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

In 2010 is aan de achterzijde van de woning een ruim vier meter brede dakkapel geplaatst en is de verdieping herschapen in een voorzolder met wasruimte en een royale 4e slaapkamer. De dakkapel is uitgevoerd in kunststof kozijnen en voorzien van elektrische screens.

Voorzolder – ca. 13.8 m²
Riante voorzolder met dakkapel en aansluitingen van de was-/droogapparatuur en de opstelplaats van de combi-ketel, type Daalderop 32/80 comfort, bouwjaar oktober 2008. Tevens is er bergruimte achter de knieschotten. Ventilatie: De keuken, de toiletten en de badkamer zijn middels mechanische ventilatie geventileerd (Itho ventilator in 2010 vernieuwd).

Slaapkamer 4 – ca. 17.2 m²
Prachtige zo goed als nieuwe slaapkamer voorzien van een grote kunststof dakkapel met elektrische screens aan de achterzijde en een lichtraam aan de voorzijde. Achter de knieschotten is bergruimte aanwezig. Vloer: laminaat, wit oud. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten. Airco aanwezig.

Tuin
De kavelgrootte is ca. 210 m². De achtertuin meet circa 9 m breed x 10.00 m diep. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en grotendeels voorzien van sierbestrating, borders met diverse planten en bomen en een kleine houten berging voor de tuinspullen. Optimale bezonning op het zonnige zuidwesten. De voorzijde biedt plaats aan 1 auto op eigen terrein, voor de garage.

Zonnescherm en screens
Aan de achterzijde is een knikarm zonnescherm aanwezig afmeting ca. 6 x 2.5 meter, handbediening. De gehele achterzijde is voorzien van screens.

Technische omschrijving en isolatie

Fundering:
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen, waarover een raster van betonnen funderingsbalken.

Bodemafsluiting:
Onder de beganegrondvloer is een bodemafsluiting aangebracht van schoon zand. De kruipruimte is geventileerd middels ventilatieroosters in de gevels.

Beganegrondvloer:
De woning is uitgevoerd met een isolerende systeemvloer en afgewerkt met een cementdekvloer, waardoor een zo goed als lekvrije vloer ontstaat. De totale Rc-waarde van de vloer bedraagt 2,5 m²K/W. De vloer is per trafe voorzien van een kruipluik, dat aan de onderzijde geïsoleerd is. Het peil van de woning ligt ca. 10 cm boven het maaiveld.

Verdiepingsvloeren:
De vloeren van de verdiepingen en de zolder zijn gemaakt van gewapend beton, type breedplaat en afgewerkt met een cementdekvloer dik 50. De verdiepingsvloer ten plaatse van de garage is aan de onderzijde voorzien van isolerende houtwolcementplaten (Rc-waarde 2,5m² K/W).

Bouwmuren:
De woningscheidende wanden zijn uitgevoerd als ankerloze spouwmuur van kalkzandsteen-elementen dikt 120. De eindwanden en de dragende tussenwanden van kalkzandsteen-elementen dik 120 resp. 150.

Voor- en achtergevels:
Deze zijn opgebouwd uit een binnenspouwblad van kalkzandsteen dik 100; mineraalwol dik 75; een luchtspouw breed 110 waarin de mineraalwol is opgenomen; een gemetseld buitenspouwblad van gevelsteen. De totale Rc-waarde van de gevelconstructie bedraagt 2,5 m² K/W.

Eindgevels en gevelsprongen:
Deze zijn opgebouwd uit: een binnenspouwblad van kalkzandsteen dik 120 resp. 150; mineraalwol dik 75; een gemetseld buitenspouwblad van gevelsteen. De totale Rc-waarde van de gevelconstructie bedraagt 2,5 m² K/W.

Gevelkozijnen:
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van dark red meranti en afgewerkt met een beitsverf. De ventilatie geschiedt door thermisch gescheiden aluminium roosters en/of in het kozijn opgenomen kleppen. Alle bewegende delen in de buitenkozijnen zijn v.z.v. tochtweringsprofielen m.u.v. die in de garage. De ramen met 1 handle traploos uitzetbaar en afsluitbaar op 2 of 3 punten. De gevelkozijnen in een inbraakwerende uitvoering. De kozijnen van de dakkapel zijn kunststof (kiep/kantel) en voorzien van ventilatieroosters en horren.

Buitendeuren:
Woningentree: dichte vlakke deur voorzien van een deurknop en briefplaat; terras: hardhouten schuifpui; garage: verzinkt stalen kanteldeur.

Beglazing:
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen inclusief die in de bewegende delen, zijn voorzien van isolerend dubbel glas van ongelijke dikte volgend het zogenaamde ‘droge beglazingssysteem’ (glas geplaatst m.b.v. kunststof profielen zonder gebruik van kit).

Schuine daken:
De schuine daken van de woning zijn opgebouwd uit muurplaten, een dragend knieschot en een gording, waarop isolerende prefab dakplaten, afgedekt met betonpannen, type sneldek.

Platte daken:
De platte daken van de woning zijn gemaakt van gewapend beton, type breedplaat, waarop afschotisolatieplaten en een 2-laagse bitumineuze dakbedekking.

Balkon voorzijde:
voorzien van betontegels gelegd op kunststof tegeldragers.

Binnenwanden:
De binnenwanden van de woning zijn uitgevoerd in gipsblokken dik 70. De scheidingswanden met de garage zijn uitgevoerd als systeemwand.

Binnenkozijnen en deuren:
De binnenkozijnen zijn uitgevoerd als montagekozijn van laatstaal, afgewerkt met een pvc coating en voorzien van een tweezijdig gelakt bovenpaneel in kleur van de deuren. De binnendeuen (opdekdeuren) zijn fabrieksmatig afgelakt en voorzien van hang- en sluitwerk. De pui met deur tussen de garage en de hal is uitgevoerd in brandwerende, zelfsluitende uitvoering; de deur voorzien van een stalen stabilisatiekoker en een dag- en nachtslot met insteekcilinder.

Binnentrappen:
De trappen in de woning zijn in hoofdzaak van vurehout en zijn tegen de muur gemonteerd met een veerkrachtige soundstop. De verdiepingstrap als open trap, de zoldertrap met spaanplaat stootborden in brandvertragende uitvoering. De open zijde van de trap bij de woonkamer is voorzien van verticale houten stijlen. De trappen aan 1 zijde voorzien van een ronde mahonie leuning.

Gorinchem
De historische vestingstad Gorinchem ligt in het groene hart van Nederland; Aan de rand van Zuid-Holland en op de grens van Noord-Brabant en Gelderland. Eeuwenlang was Gorinchem aangewezen op de waterwegen die de weide omgeving beheersten. Nog steeds speelt het water hier een belangrijke rol. Twee prachtige jachthavens ontvangen jaarlijks vele pleziervaartuigen en watersporters uit binnen- en buitenland. De Merwede, Maas, Linge en het natuurreservaat de Biesbosch liggen dan ook allen in de directe omgeving.

Ligging
Ligt Gorinchem centraal aan een knooppunt van waterwegen, voor het wegverkeer is dit eveneens van toepassing. De A27 is de verbinding tussen Amsterdam/Schiphol en
Antwerpen, terwijl de A15 loopt van Rotterdam/-Europoort tot diep in het Duitse Ruhrgebied. Zo is Gorinchem vanuit alle windstreken eenvoudig te bereiken. Utrecht, Breda,
Rotterdam en ’s-Hertogenbosch liggen op minder dan 30 minuten autorijden van de stad verwijderd. Natuurlijk staat ook de trein tot uw beschikking. Tevens is de woning gelegen op loopafstand van het centrum, diverse scholen en het medisch centrum.

Voorzieningen
U hoeft Gorinchem overigens helemaal niet uit om te genieten van grootsteedse voorzieningen. Winkels, scholen, medische centra en musea, Gorinchem heeft het allemaal. Er is een groot arsenaal aan sportvelden. Van atletiek tot honkbal en van waterpolo tot volleybal kunt u altijd bij een van de vele sportverenigingen terecht. Daarnaast is er een golfbaan op enkele minuten van de woning.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Goudriaan

Werkendam - Werkensedijk 21

€375.000 k.k. meer

HERWIJNEN - Waaldijk 68 .

€325.000 meer

Werkendam - Vissersdijk 39

EEN DIJK VAN EEN VRIJSTAANDE STRAKKE WONING MET GARAGE OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM!

Vraagprijs: €359.000 k.k. meer

SLEEUWIJK

Gorinchem - Sportlaan 2 128

Koopprijs: €339.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 129

Koopprijs: €335.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 227

Koopprijs: €325.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 230

Koopprijs: €322.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 210

Koopprijs: €355.900 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]