menu ?

Gorinchem

Hinderdam 10

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 245.000,- k.k.


3 477 m³ 185 m² 126 m²
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6

NIEUW TOP HUIS! Nu te koop en in aanbouw deze nog op te leveren spiksplinternieuwe ruime eengezinswoning met een 17 meter diepe achtertuin! De kindvriendelijke nieuwbouw wijk is gelegen aan de buitenste rand van Fort Hinderdam, type Walgang en een fijne plek om te wonen. Door de forse afmeting van uw woning (5,40 m x 10.82 m) blijft er binnen veel ruimte over. Dit merkt u meteen al op de begane grond, in de tuingerichte living met dubbele openslaande deuren en open keuken van 42.2 m². Maar ook boven, in de drie comfortabele slaapkamers en de geweldige compleet ingerichte badkamer. En komt u dan nog ruimte te kort? Dan heeft u nog een flinke vrij indeelbare zolderverdieping tot uw beschikking, met de mogelijkheid voor nóg een extra 4e slaapkamer, study of een werkkamer! De woning is geheel voorzien van vloerverwarming.

Stoere uitstraling
De stevige geaccentueerde plint en de kaders om de ramen van de begane grond en de voordeur geven de traditionele woningen een stoere uitstraling. De woningen met een circa 10 meter diepe woonkamer bieden alle ruimte aan een groter gezin.

Hier kunt u begin 2017 al wonen!
De woning wordt momenteel gebouwd en zal, naar verwachting, begin 2017 worden opgeleverd.

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 6.6 m²
Deze entree is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot de woonkamer en de trapopgang. Daarnaast is er plaats voor het toilet en de meterkast.

Toilet – ca. 1.25 m²
De toiletruimte wordt prachtig en geheel luxe betegeld in een neutrale kleurstelling en is voorzien van een zwevend toilet (sanitair van Villeroy & Boch) met een fonteintje. Er is gekozen voor een luxe tegelpakket en er wordt betegeld tot aan het plafond.

Woonkamer – ca. 42.2 m² (inclusief keuken)
De ruime woonkamer (afmeting circa 10.04 meter) is heerlijk ruim en voorzien van dubbele openslaande deuren naar de tuin. Vanuit deze woonruimte is overigens ook nog een vaste kastruimte toegankelijk, welke zich ophoudt onder de trap richting de verdieping. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen open keukenruimte.

Keuken – ca. 11.7 m²
De keuken ruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het gevelraam een mooi uitzicht op de voorgelegen woonomgeving. Er wordt geen keukenblok aangebracht. De aansluitpunten worden volgens tekening afgedopt.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 11.5 m²
Deze L-vormige overloop verleent toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1 – ca. 8.6 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van twee lichtramen.

Slaapkamer 2 – ca. 11.2 m²
Deze tweede (ouder) slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van twee lichtramen.

Slaapkamer 3 – ca. 6.6 m²
Deze derde slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van 1 lichtraam.

Badkamer – ca. 5.7 m²
De badkamer wordt voorzien van een duo ligbad (180 x 80 cm, kleur: wit) met Grohe thermostaatkraan chroom, een inloop doucheruimte met easydrain rooster en Grohe thermostaatkraan chroom + glijstangset, een wastafel met spiegel en een tweede zwevend tweede toilet (sanitair van Villeroy & Boch, kleur wit). Extra verwarming door middel van een elektrische handdoekradiator, Plieger. Standaard vloerverwarming aanwezig. Er is gekozen voor een luxe tegelpakket en er wordt betegeld tot aan het plafond.

INDELING 2E VERDIEPING

Zolder – 30.4 m²
Bereikbaar via een vaste open vurenhouten trap. Mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer. Verder zijn hier aanwezig de opstelplaats van de combiketel, Intergas kombi kompact HRE 28/24 CW-klasse 4, bouwjaar 2016 en de mechanische vantilatieunit, type Buva Vital Air system Q time ten behoeve van het toilet, badkamer, keuken, technische ruimte en nabij de opstelplaats voor de wasmachine worden afzuigpunten gemaakt in het plafond c.q. wand.

Achtertuin
De kavelgrootte meet circa 185 m². De grote en diepe achtertuin is gesitueerd op het noordwesten en meet circa 5.4/5.9 m breed en circa 17.6 meter diep en is zonnig. De aanleg van de tuin zal naar wens (en voor rekening) van de koper zijn.

Berging – ca. 6.00 m²
Achter in de tuin is een houten (fietsen) berging gesitueerd voorzien van elektra, afmeting 2 m x 3 m.

Isolatie
• Het geheel is goed geïsoleerd.
• Alle glasopeningen zijn voorzien van hoog isolatieglas type HR++.
• De verwarmingsinstallatie bestaat uit een gesloten hoog rendementsketel met een warmwatervoorziening,
Intergas kombi kompact HRE 28/24 CW-klasse 4.
• De verwarming is, door het gehele huis, door middel van vloerverwarming.
T.b.v. de regeling van de vloerverwarming wordt een kamerthermostaat in de woonkamer geplaatst en een ruimte-thermostaat in de overige verblijfsruimten.
• Alle kozijnen zijn van hardhout en zijn 'draai-/kiepramen'.
• De buitenkozijnen, ramen en deuren worden uitgevoerd in hardhout.
• Het hang- en sluitwerk is inbraakwerend, volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen.
• De vloeren worden opgeleverd als betonnen 'dekvloer'.
• De wanden zijn van kalkzandsteen en zijn behangklaar.
• De betonnen plafonds zijn voorzien van structuur spuitwerk.

De woning wordt met het volgende meerwerk opgeleverd
• Openslaande deuren naar de tuin;
• Aanpassingen leidingwerk keuken
–extra loze leiding
–extra dubbele wandcontactdoos
–verplaatsen wcd afzuigkap
–verplaatsen wcd koelkast
–aanpassen leidingverloop vloerverwarming;
• Wijzigingen indeling 1e verdieping, vergroten overloop;
• Aanbrengen van een trapkast met verlichting en wandcontactdoos;
• Luxe sanitair en tegelwerk;
• Vorstvrije buitenkraan aan de achterzijde;
• Schrobputje onder de buitenkraan;
• Extra loze leidingen1x slaapkamer 2, 1x slaapkamer 3 en 2x zolder;
• Opwaarderen vloerverwarming tpv zolder aangepast van standaard 15 graden naar 20 graden;
• Het leveren en aanbrengen van luxe wand- en vloertegels toilet en badkamer;
• SWK Garantie certificaat aanwezig.

Hoog Dalem is een sfeervolle woonwijk met veel groen en goede voorzieningen
In Hoog Dalem wordt gewoond, gewerkt en gebouwd. Kinderen spelen buiten, tuinen kleuren groen en het begint al lekker te leven. De kindvriendelijke nieuwbouw wijk in Gorinchem is echt een fijne plek om te wonen. Speels en groen opgezet. De 4 verschillende deelgebieden hebben allemaal een andere sfeer én een ander woningaanbod. Wat u kiest, u woont hier altijd met de winkels, scholen, zorg en het levendige stadshart in de buurt. Welkom in het prachtige Hoog Dalem in Gorinchem. Hoog Dalem ligt mooi in het groen tegen de weilanden van Gorinchem en vlakbij het water. Door de vele hagen, beplantingen, de knotwilgen, elzen en groene grasbermen is Hoog Dalem een plek waar stad en land elkaar ontmoeten. De bijzondere architectuur met rijke detaillering, een smaakvol kleurenpallet, afwisseling in dakvorm en -hoogte maakt het straatbeeld prachtig: er is een diversiteit aan woningen. Door groen en ruimte om te spelen en te wandelen is er sprake van een gezellige en gevarieerde buurt.

Dichtbij de snelwegen
Of het nu met de auto, het openbaar vervoer (trein, bus), per fiets of zelfs met de boot is, vestingstad Gorinchem is goed en snel bereikbaar. Hiervoor zorgen de snelwegen A15 en A27, het aanwezige bus- en treinstation en de jachthaven aan de rivier Boven Merwede in de binnenstad.

Gorinchem, een kleine stad met een gezellig dorps karakter
Wat heeft Gorinchem toch een prachtige historische binnenstad. In deze sfeervolle setting vindt u een grote variatie aan winkels en horecagelegenheden. Door de diverse musea, theaters, galeries en de bioscoop is er ook op cultureel gebied genoeg te doen. En waar zit u in de zomer heerlijk op het terras? In de gezellige Lingehaven natuurlijk!

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Gorinchem

Unieke plek aan de wandelboulevard! Op loopafstand van het centrum, vestingwal en het prachtige rivierenlandschap van “de Merwede”.

Gorinchem - Westwagenstraat 72

Vraagprijs: €229.000 k.k. meer

Gorinchem

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

Sleeuwijk

Nieuwendijk NB

Gorinchem - Vest 7

FENOMENAAL IN DE AFWERKING!

Vraagprijs: €229.500 k.k. meer

VEEN

Giessenburg

Hoekwoning met uitgebouwde erker. Garagebox optioneel te koop koopsom € 20.000,-- k.k.

Giessenburg - Van Marlotstraat 41

Vraagprijs: €225.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]