menu ?

Gorinchem

Retoricahof 9

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 209.500,- k.k.


4 323 m³ 125 m² 93 m²
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 29
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 30

MODERNE KEUKEN (2011) - C.V. KETEL (2012) - 4 SLAAPKAMERS - ROLLUIKEN EN ZONWERING – ZONNIGE ACHTERTUIN – TEGENOVER SPEELTUINTJE!! Dat zijn dé kenmerken van dit perfect afgewerkte woonhuis in een eigentijdse en moderne stijl. Deze super netjes en strak afgewerkte woning is gelegen in de kindvriendelijke en autoluwe muziekwijk in Gorinchem-Oost en is zo te betrekken. Het woonhuis is gebouwd in 1995 in een witte breuksteen met grijze accenten. Hierdoor is de uitstraling fris en modern. De woning heeft een praktische indeling en is onder ander voorzien van 4 slaapkamers en een ruime en brede tuingerichte woonkamer met half open keuken. De keuken is recent vernieuwd en een plaatje om te zien. Met de tuin op het zuidwesten is het heerlijk vertoeven op deze zonnige plek. Alleen nog je spullen pakken en je kunt verhuizen, want deze woning is helemaal af.!!

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 4.8 m²
Deze entree is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot de woonkamer en de trapopgang. Daarnaast is er plaats voor het toilet en de meterkast (voorzien van 6 groepen + aardlekschakelaar). Vloer: tegels, in een warme lichte tint zacht grijs-wit-zalm. Wanden: structuurverf. Plafond: spuitwerk, wit.

Toilet – ca. 1.25 m²
Keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Sanitair is van het merk Sphinx. Vloer: tegels, lichte kleurstelling . Wanden: deels tegels, lichte kleurstelling, deels structuurverf. Plafond: spuitwerk, wit + plafondlijst.

Woonkamer – ca. 31 m² (inclusief keuken)
In deze zonnige woonkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij twee grote ramen in de achtergevel en de deur richting de achtertuin voor de daglichttoetreding zorgen. De genoemde raamopeningen zetten deze besloten woonkamer in een grote dosis daglicht. Meteen zorgen ze ook voor een gezellig uitzicht in de eigen achtertuin. Vanuit deze woonruimte is overigens ook nog een vaste kastruimte toegankelijk, welke zich ophoudt onder de trap richting de verdieping. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen prachtige keukenruimte. Verwarming door middel van een hoge designradiator. Vloer: tegels, in een warme lichte tint zacht grijs-wit-zalm. Wanden: structuurverf. Plafond: spuitwerk, wit.

Keuken – ca. 7.66 m²
De keuken ruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het gevelraam een mooi uitzicht op de voorgelegen woonomgeving. De keukenruimte biedt plaats aan een moderne IKEA keuken in een L-vormige keuken opstelling (bouwjaar keuken 2011) en is uitgevoerd in een witte kleurstelling gecombineerd met roestvrijstalen grepen en een kunststof licht houtlook aanrechtblad. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een gaskookplaat met 4 kook zones; een heteluchtoven; een vaatwasmachine en een koel-/vriescombinatie. Boven het kookgedeelte is een uittrekbare afzuigkap gesitueerd en de achterwand is betegeld. Verwarming door middel van plintverwarming (kickspace), ruimtebesparend. Vloer: tegels, in een warme lichte tint zacht grijs-wit-zalm. Wanden: tegels, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 2.52 m²
Deze overloop verleent toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat, lichte kleurstelling. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 12.5 m²
Deze (ouder) slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Het draaiende raam is recent vervangen. Rolluik aanwezig. Vloer: laminaat, lichte kleurstelling. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 7.4 m²
Deze tweede slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Het draaiende raam is recent vervangen. Rolluik aanwezig. Vloer: laminaat, lichte kleurstelling. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 3 – ca. 9 m²
Deze derde slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Rolluik aanwezig. Vloer: laminaat, lichte kleurstelling. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – ca. 5.00 m²
De nette badkamer is voorzien een kwartronde douchecabine, een wastafel met spiegel en planchet en een tweede staand toilet. Verwarming door middel van een radiator. Vloer: tegels, lichte kleurstelling. Wanden: tegels tot aan het plafond betegeld in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk, wit

INDELING 2E VERDIEPING

Voorzolder – ca. 7.4 m²
Middels een vaste open trap met traptegels (halvemaan) is deze voorzolder met klein dakraam toegankelijk, alwaar de witgoedaansluitingen, de mechanische ventilatie-unit (Itho) en de combiketel (type Remeha Avanta, bouwjaar 2012) zijn gerealiseerd. Achter de knieschotten is bergruimte aanwezig door middel van schuifkasten. Vloer: licht tapijt.

Slaapkamer 4 – ca. 8.7 m² (gebruiksoppervlakte volgens "NEN 2580" meting tot hoogte 1.50 m). Een mooie vierde slaapkamer met groot Velux dakraam. De vloeroppervlakte is circa 20.82 m² (8.10 m x 2.57 m). Bergruimte gecreëerd achter de knieschotten d.m.v. schuifkastjes. Vloer: tapijt, donkerrood. Wanden: stucwerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Achtertuin
De tuin heeft een optimale bezonning op het zuidwesten. De totale kavel meet circa 24.50 m x 5.10 m breed. De achtertuin is circa 10 meter diep, is onderhoudsvriendelijk ingericht met grijze siertegels en een platenperk. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen. Tevens is er een achterom aanwezig met afgesloten poort naar de brandgang. Aan de achtergevel is een buitenkraan gemonteerd en een groot zonnescherm. De voortuin (5 m x 5.10 m) is strak ingericht met grijs Ardenner split en een bol Acacia. Het pad naar de voortuin is bestraat.

Berging – ca. 6.71 m²
Achter in de tuin is een stenen (fietsen) berging gesitueerd.

Omgeving
De woning is gelegen in het ruim opgezette en groene deel van Gorinchem-Oost met de naam “Intermezzo”. De straat is autoluw en er is voldoende parkeergelegenheid. Gorinchem Oost is een kindvriendelijke wijk met basisscholen, kinderopvang en speeltuinen in de nabije omgeving. Op enkele minuten afstand vindt u een winkelcentrum met o.a. twee supermarkten, een drogist, bakker, slager, slijterij en kaasspeciaalzaak. De woning is gelegen op loop-/fietsafstand van de gezellige, historische binnenstad van Gorinchem met een ruim winkel- en restaurantaanbod. Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de nabijheid. De ontsluitingswegen A27 en A15 liggen op enkele autominuten van de woning.

Rolluiken
De eerste verdieping aan de achterzijde en voorzijde zijn voorzien van rolluiken.

Zonwering
Aan de achterzijde is een groot zonnescherm aangebracht.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen, waarover een raster van betonnen funderingsbalken.

Begane grondvloer
De woning is uitgevoerd met een systeemvloer type ribcassette, aan de onderzijde voorzien van isolatie (Rc = 2,5 m² K/W), aan de bovenzijde afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.
De vloer is voorzien van een kruipluik (hal), dat aan de onderzijde geïsoleerd is.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen en de zolder is uitgevoerd van gewapend beton en afgewerkt met een cementdekvloer dik 50.

Bouwmuren
De woningscheidende wanden zijn gemaakt van beton dik 230. De windwanden van beton dik 160.

Voor- en achtergevels
Opgebouwd uit geprefabriceerde, houten binnenspouwbladen, bestaande uit een vurenhouten regelwerk, waartussen isolatie. Aan de binnenzijde een gipsplaat, aan de buitenzijde een gewapende folie – een luchtspouw. Bij de voorgevel een gemetseld buitenspouwblad van kalkzandsteen, in 2 kleuren. Bij de achtergevel een gemetseld buitenspouwblad van gevelsteen, in 2 kleuren.

Binnenwanden
De binnenwanden van de woning zijn uitgevoerd in gipsblokken dik 70.

Inspectiepaneel
De leidingkoker is gesitueerd in de slaapkamer aan de voorzijde en voorzien van een inspectiepaneel van wit spaanplaat.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van verduurzaamd vurenhout en afgewerkt met een dekkende beitsverf. De draaiende ramen van de slaapkamers (achterzijde) zijn recent voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen. De ventilatie geschiedt door thermisch gescheiden aluminium ventilatieroosters.

Beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen inclusief de bewegende delen, behoudens de bergingsdeur, zijn voorzien van isolerend dubbel glas van ongelijke dikte volgens het zogenaamde “droge beglazingssysteem” (glas geplaatst met behulp van kunststof profielen zonder gebruik van kit).

Daken
De schuine daken (zadeldak) van de woning zijn opgebouwd uit een geïsoleerde sporenkap met een binnenbekleding van houtvezelplaat, aan de bovenzijde een mandragende folie, en afgedekt met betonpannen, type sneldek.

Schilderwerk
In 2014 buitenom geschilderd.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

GORINCHEM

GORINCHEM

Papendrecht - Zonnebloemstraat 42

Vraagprijs: €218.950 k.k. meer

Hardinxveld-Giessendam - Wibautstraat 10

Vraagprijs: €200.000 k.k. meer

Gorinchem - Westwagenstraat 72

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Vraagprijs: €229.000 k.k. meer

WERKENDAM

Sleeuwijk

Gorinchem - Vest 7

FENOMENAAL IN DE AFWERKING!

Vraagprijs: €229.500 k.k. meer

VEEN

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]