menu ?

GORINCHEM

Burgstraat 14

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 185.000,- k.k.


2 289 m³ 50 m² 81 m²
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 1
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 2
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 3
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 4
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 5
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 6
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 7
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 8
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 9
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 10
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 11
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 12
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 13
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 14
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 15
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 16
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 17
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 18
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 19
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 20
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 21
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 22
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 23

Bent u op zoek naar een keurig onderhouden stadswoning, voorzien van authentieke details waar u zo in kunt? Dan is dit dé kans! Deze stadswoning is onder andere voorzien van een ruime woonkamer, keurige keuken, een royale slaapkamer, een luxe badkamer en een zolderruimte waar u verbaasd van zult staan! De woning is voorzien van de authentieke details, zoals de oude balkenconstructie, glas-in-lood-ramen, gashaard met prachtige schouw en de mooie oude deuren. De absolute meerwaarde is de buitenruimte, gelegen op het zuiden. Enthousiast geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

INDELING BEGANE GROND

Woonkamer - ca. 28,3 m2
Via de entree bereikt u de woonkamer. De woonkamer verleent toegang tot de keuken, de meterkast (voorzien van 6 stoppen) en de vaste (houten)trap naar de eerste verdieping. Door de grote raampartijen, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde betreft het een heerlijk lichte kamer. De echte sfeermakers in deze woning zijn de authentiek details, zoals de oude balken constructie, de glas-in-lood-ramen en de gashaard. De gashaard zorgt ervoor dat de woonkamer heerlijk behaaglijk aanvoelt. Aan de voorzijde is het eetgedeelte gesitueerd en aan de achterzijde het zitgedeelte. Hier is het na een drukke werkdag heerlijk vertoeven. Vloer: deels tegels in antraciet kleurstelling en deels houten vloer. Wanden: spachtelputz in lichte kleurstelling. Plafond: houten balken constructie gecombineerd met spuitwerk in lichte kleurstelling.

Keuken - ca. 4,4 m2
Een kleine maar fijne keuken. De rechte keuken opstelling is uitgevoerd in een landelijke uitstraling met crème kast fronten gecombineerd met een kunststof aanrechtblad in houten look. De keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, een oven en een afzuigkap. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar. De grote raampartijen zorgen ervoor dat het een heerlijk lichte ruimte betreft. Vloer: houten vloer. Wanden: deels spachtelputz en deels houten lambrisering in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop - ca. 6,7 m2
De overloop verleent toegang tot de slaapkamer, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. Vloer: houten vloer. Wanden: spachtelputz in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Slaapkamer - ca. 13,4 m2
Deze slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Dit betreft een ruime slaapkamer en door de grote raampartijen is het een heerlijk lichte ruimte. Ook hier is de oude balken constructie nog goed zichtbaar. Vloer: vloerbedekking. Wanden: spachtelputz in lichte kleurstelling. Plafond: balkenconstructie gecombineerd met spuitwerk in lichte kleurstelling.

Badkamer - ca. 6,9 m2
Deze keurige badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is in 2010 vervangen en voorzien van een ligbad met douche mogelijkheid, een hangend toilet, een wastafel meubel en een design radiator. Tevens is hier de wasmachineaansluiting gerealiseerd. Ook hier in de badkamer is de oude balkonconstructie nog goed zichtbaar. De badkamer kan geventileerd worden door middel van het raam. Natuurlijke ventilatie is mogelijk middels een raam, maar de badkamer kan ook geventileerd worden middels een ventilator. Vloer: tegels in antraciet kleurstelling. Wanden: geheel betegeld in lichte kleurstelling. Plafond: balken constructie gecombineerd met spuitwerk in lichte kleurstelling.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Zolder - ca. 21,7 m2
Via de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping is zeer verrassend door de grote ruimte, iets wat u niet verwacht! Momenteel is het een open ruimte, maar het is goed mogelijk om hier nog een extra slaapkamer te realiseren. Aan zowel de voorzijde als de achterzijde is een dakraam gerealiseerd. De CV opstelling (bouwjaar 2011) is hier gerealiseerd en netjes weggewerkt in een kast. Vloer: vloerbedekking in blauwe kleurstelling. Wanden: spachtelputz in lichte kleurstelling. Plafond: balken constructie gecombineerd met gipsplaten.

ALGEMEEN

Tuin - ca. 8,5 m2
Via de keuken is de tuin beschikbaar. Ook hier geldt, klein maar fijn. Hier is het na een drukke werkdag heerlijk vertoeven, met een kopje koffie in de zon. De tuin is gelegen op het zuiden, zodoende heeft u van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zon in de tuin.

Oplevering
In overleg.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

WERKENDAM - Zevenhuizen 4

Bod gevraagd!

€168.500 k.k. meer

Hardinxveld-Giessendam - Wibautstraat 10

Vraagprijs: €200.000 k.k. meer

Schelluinen

WERKENDAM

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 123

Koopprijs: €202.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 124

Koopprijs: €202.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 125

Koopprijs: €202.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 126

Koopprijs: €202.900 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]