menu ?

Geertruidenberg

Walgang 15

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 259.500,- k.k.


3 550 m³ 48 m² 146 m²

Geweldig vrij uitzicht en groot zonnig dakterras op woonniveau!

 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 1
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 2
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 3
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 4
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 5
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 6
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 7
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 8
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 9
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 10
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 11
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 12
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 13
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 14
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 15
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 16
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 17
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 18
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 19
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 20
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 21
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 22
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 23
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 24
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 25
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 26
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 27
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 28
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 29
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 30
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 31
 • Eengezinswoning Geertruidenberg Te koop 32

TOPPER! (Woningruil mogelijk)
De Walgang 15 is een verrassende eengezinswoning met 3 slaapkamers, een moderne open keuken en een ruim dakterras. De woning dateert uit het jaar 2007 en bevindt zich op korte afstand van het historische centrum van Geertruidenberg. De woning is voorzien van twee multifunctionele ruimtes op de begane grond die naar ieders wens ingevuld kan worden, van kantoor tot slaapkamer. Daarnaast beschikt de woning over een afgesloten binnenplaats met parkeergelegenheid die eenvoudig te bereiken is via de achterdeur van de woning en aan de voorzijde van de woning een speelplaats voor de kinderen. Walgang 15 is kortom een ideale woning voor het gehele gezin.

INDELING BEGANE GROND

Entree – 10.7 m²
De entree verleent toegang tot het toilet, de slaapkamer/multifunctionele ruimte, de berging/ multifunctionele ruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. De entree is voorzien van een trapkast. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Toilet
De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Vloer: tegelwerk (donkere kleurstelling). Wanden: tegelwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer/multifunctionele ruimte – 14.2 m²
Deze ruimte op de begane grond kan naar ieders wens ingevuld worden. Van kantoor tot slaapkamer, het is aan u. Met de twee raampartijen aan de voorzijde is het een lichte ruimte. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Berging/multifunctionele ruimte – 10.3 m²
De begane grond is voorzien van twee multifunctionele ruimtes. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt als berging, echter is er de mogelijkheid dit naar wenst te veranderen. Vloer: tegelwerk (donkere kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Parkeerplaats
Achter de woning heeft u 1 vaste parkeerplaats in eigendom.

INDELING 1e VERDIEPING

Overloop – 3.2 m²
De overloop op de eerste verdieping verleent toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Woonkamer – 42 m²
De woonkamer is met de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde een erg lichte ruimte. De ruimte is onderverdeeld in een eet- en zitgedeelte. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Het eetgedeelte bevindt zich in het midden van de ruimte, aansluitend aan de open keuken. Vanuit de woonkamer is het dakterras bereikbaar door middel van twee openslaande deuren. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Keuken – 7 m²
De open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning met een deur naar het dakterras. De L-vormige moderne keuken is uitgevoerd in een hoogglans rode kleurstelling gecombineerd met een granieten aanrechtblad. De keuken is ook voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, vaatwasmachine, koelkast, kookplaat en een afzuiginstallatie. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: gedeeltelijk spachtelputz (wit)/gedeeltelijk graniet. Plafond: spuitwerk (wit).

Dakterras – 25.5 m²
De woning is voorzien van een groot dakterras. Het dakterras is vanuit de keuken en de woonkamer bereikbaar met een openslaande deuren; dé plek om heerlijk beschut te genieten van de zon (zuidoosten). Het dakterras is voorzien van grijze onderhoudsvriendelijke tegels.

INDELING 2e VERDIEPING

Overloop
De overloop (met vliering) op de tweede verdieping verleent toegang tot de badkamer en de drie slaapkamers. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 1 – 15.3 m²
De eerste slaapkamer is een erg lichte ruimte. De ruimte is gelegen aan de voorzijde van de woning met een uitzicht op het groen aan de voorzijde. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 2 – 11.7 m²
De tweede slaapkamer is evenals de eerste slaapkamer een erg lichte ruimte. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning met een uitzicht op het dakterras. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (groen en wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 3 – 6.5 m²
De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een witgoedaansluiting. Vloer: laminaat (lichte kleurstelling). Wanden: spachtelputz (oranje en wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Badkamer – 8.5 m²
De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is in een neutrale kleurstelling betegeld. De ruime moderne badkamer is voorzien van een hoek ligbad, douche, wastafelmeubel en een toilet. Vloer: tegelwerk (donkere kleurstelling). Wanden: tegelwerk (lichte kleurstelling). Plafond: spuitwerk (wit).

INDELING 3E VERDIEPING

Bergvliering
Een vlizotrap biedt toegang tot een praktische grote bergzolder op stahoogte: ideaal voor het opbergen van overtollige, nostalgische of seizoensgebonden spullen! Ook is hier de opstelplaats van de HR-ketel (gas gestookt combiketel AWB Thermomaster uit 2007, eigendom).

Ligging
Het historische centrum van Geertruidenberg met de karakteristieke Markt van Geertruidenberg is op enkele loopminuten gelegen evenals het bruisende centrum van Raamsdonksveer. Wonen in deze instapklare woning, betekent een heerlijke plek met prachtig uitzicht over groene natuur, nabij de rivier de "Donge" en op loopafstand van het historisch centrum van Geertruidenberg. Zo strategisch als de oude vestingstad al lag, zo gemakkelijk en goed bereikbaar per auto of boot ligt de gemeente Geertruidenberg nu. Met de auto rijdt u de gemeente binnen via het kruispunt Hooipolder van de rijkswegen A-27 (Breda-Utrecht) en de A-59 (Den Bosch-knooppunt Zonzeel).

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Sleeuwijk - Waterlinie 169 1

Koopprijs: €239.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 6

Koopprijs: €255.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 5

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Gorinchem

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

Gorinchem - Vissersdijk 68

Vraagprijs: €250.000 k.k. meer

Giessenburg

Hoekwoning met uitgebouwde erker. Garagebox optioneel te koop koopsom € 20.000,-- k.k.

Almkerk - Van Hogendorpstraat 13

Vraagprijs: €245.000 k.k. meer

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]