menu ?

Arkel

Bessendreef 38

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 207.500,- k.k.


6 397 m³ 130 m² 123 m²
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 1
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 2
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 3
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 4
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 5
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 6
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 7
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 8
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 9
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 10
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 11
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 12
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 13
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 14
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 15
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 16
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 17
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 18
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 19
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 20
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 21
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 22
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 23
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 24
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 25
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 26
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 27
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 28
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 29
 • Eengezinswoning Arkel Verkocht 30

Opgelet! Deze royale eengezinswonig met grote dakkapel aan de voorzijde heeft maar liefst 6 heerlijke slaapkamers en een zonnige diepe achtertuin op het zuidoosten. De woning heeft een praktische indeling en is onder andere voorzien van 6 comfortabele slaapkamers, een keurige badkamer en een sfeervolle woonkamer met half open keuken gecombineerd met vloerverwarming. Met de tuin op het zuidoosten is het heerlijk vertoeven op deze zonnige plek. De woning is centraal gelegen in een gewilde kindvriendelijke woonwijk en op loopafstand van diverse voorzieningen, zoals het nieuwe winkelcentrum "De Peperhof", bassischool, tennisbaan, zwembad en speeltuin. Welkom!

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 3 m²
Deze entree verleent toegang tot de woonkamer. Tevens is hier de meterkast voorzien van 5 groepen en een aardlekschakelaar. Vloer: plavuizen in een lichte kleurstelling, gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Woonkamer – ca. 32.3 m²
De woonkamer is verdeeld in twee ruimtes, het zitgedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte aan de achterzijde, praktisch nabij de half open keuken. De woonkamer heeft zowel aan de voor- als achterzijde grote raampartijen, waardoor er ruim voldoende lichtinval is. Aan de voorzijde heeft men zicht op de voorgelegen straat. De achterzijde kijkt uit over de eigen tuin. De wanden in de woonkamer zijn strak en sfeervol afgewerkt. De woonkamer staat door middel van een toog in half open verbinding met de aan de achterzijde van de woning gelegen keukenruimte. Vloer: plavuizen in een lichte kleurstelling, gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: kalkverf in een lichte warme kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Keuken – ca. 6.9 m²
Deze open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning met terrasdeur naar de achtertuin. De keuken is voorzien van witte kunststof kastfronten en een grijs kunststof aanrechtblad, geheel tijdloos. Ook is de keuken voorzien van een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat (Siemens), een combi magnetron/oven (bouwjaar 2014) en een koelkast met vriesvak. Deze keuken beschikt over zeer veel opbergruimte. Vloer: plavuizen in een lichte kleurstelling, gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: tegels in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Tussenhal - ca. 1.2 m²
De tussenhal verleent toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping en de toiletruimte. Vloer: plavuizen in een lichte kleurstelling.

Toilet – ca. 1.1 m²
Deze nette toiletruimte bevindt zich in de hal met daarin de trapopgang naar de eerste verdieping. Deze toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Vloer: plavuizen in een lichte kleurstelling. Wanden: betegeld (wit) met een sierrand. Plafond: panelen voorzien van inbouwspotjes (wit).

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 5.9 m²
Deze ruimte biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: tapijt in een grijze kleurstelling. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 1 – ca. 15.8 m²
De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van PTT/CAI aansluiting. Vloer: linoleum in een lichte kleurstelling. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 2 – ca. 12.8 m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook hier is een PTT/CAI aansluiting gesitueerd. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 3 – ca. 8.7 m²
Deze derde slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning, hier is ook een PTT/CAI aansluiting gesitueerd. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Badkamer – ca. 3.8 m²
De badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan (Grohe) en een wastafelmeubel. Tevens is hier de opstelplaats voor de wasmachine. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: tegels in een lichte kleurstelling. Plafond: panelen voorzien van inbouwspotjes.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Slaapkamer 4 – ca. 4.2 m²
Deze vierde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een groot Velux dakraam. Achter knieschotten is extra bergruimte beschikbaar. Vloer: linoleum in een lichte kleurstelling. Wanden: stucverf in een lichte kleurstelling. Plafond: gipsplaten (wit).

Slaapkamer 5 – ca. 11.5 m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Tevens is achter knieschotten extra bergruimte beschikbaar. Vloer: linoleum in een lichte kleurstelling. Wanden: stucverf in een lichte kleurstelling. Plafond: gipsplaten (wit).

Slaapkamer 6 – ca. 6 m²
Deze slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning. Tevens is achter knieschotten extra bergruimte beschikbaar. Vloer: linoleum in een lichte kleurstelling. Wanden: stucverf in een lichte kleurstelling. Plafond: gipsplaten (wit).

Tuin
De achtertuin is circa 5.50 meter breed en 10,50 meter diep en voorzien van sierbestrating met diverse planten. De tuin is gelegen op het zonnige zuidoosten. U zit er volledig vrij door de geplaatste schuttingen. Achterin de tuin is een stenen berging gesitueerd en er is een achterom door middel van ene houten poort.


Ligging en bereikbaarheid van Arkel
Arkel is een prachtig dorp aan de Linge. De A27-A15-Gorinchem is binnen enkele minuten bereikbaar, zodat van een snelle verbinding naar alle kanten sprake is. De A27 is de verbinding tussen Amsterdam/Schiphol en Antwerpen, terwijl de A15 loopt van Rotterdam/Europoort tot diep in het Duitse Ruhrgebied. Zo is Gorinchem vanuit alle windstreken eenvoudig te bereiken. Utrecht, Breda, Rotterdam en ’s-Hertogenbosch liggen op minder dan 30 minuten autorijden van het dorp verwijderd. Natuurlijk staat ook de trein tot uw beschikking. Arkel is voorzien van diverse voorzieningen o.a. een basisschool, treinstation, sportzaal, tennisbaan, jachthaven, diverse winkels in het nieuwe winkelcentrum "De Peperhof" , ijsbaan en het zwembad. De woning is ook op enkele fietsminuten van het centrum van Gorinchem gesitueerd met alle voorzieningen binnen handbereik.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

GORINCHEM

GORINCHEM - Zwaanswal 139

€209.750 meer

Papendrecht - Zonnebloemstraat 42

Vraagprijs: €218.950 k.k. meer

Hardinxveld-Giessendam - Wibautstraat 10

Vraagprijs: €200.000 k.k. meer

WERKENDAM

VEEN

Giessenburg - Van Marlotstraat 41

Vraagprijs: €225.000 k.k. meer

Gorinchem

Sliedrecht

De woning heeft een gunstige rustige ligging met vrij uitzicht over een plantsoen!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]