menu ?

Gorinchem

Drijverslaan 9

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 185.000,- k.k.


4 340 m³ 110 m² 80 m²
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 24
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 25
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 26
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 27
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 28

Deze royale eengezinswoning met een ruime achtertuin voorzien van stenenberging is gelegen op een rustige locatie in de gezellige wijk genaamd “Haarwijk”. De woning heeft een praktische indeling en is onder andere voorzien van 3 slaapkamers en een multifunctionele ruimte op de zolder. De woning is geheel voorzien van handmatig bedienbare screens, een dakkapel (elektrisch bedienbaar screen), een nieuwe douchecabine en een nieuwe CV ketel (2016). Het pand ligt in de directe nabijheid van diverse voorzieningen. Met de tuin op het westen gelegen is het heerlijk vertoeven!

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 5,6 m2
Deze entree is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot de woonkamer, het toilet, de meterkast (9 groepen + 2 aardlekschakelaars), de gangkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: granol (wit). Plafond: verfwerk (wit).

Toilet – ca. 1 m2
Deze keurige toiletruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk betegeld in een lichte kleurstelling en gedeeltelijk verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: hout (wit).

Woonkamer – ca. 27,4 m2
In de zonnige woonkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij twee grote ramen in de voor- en achtergevel en de deur richting de achtertuin voor de daglichttoetreding zorgen. De elektrische haard zorgt voor een gezellige sfeer in de kamer. De genoemde raamopeningen zetten deze besloten woonkamer in een grote dosis daglicht. Meteen zorgen ze ook voor een gezellig uitzicht in de eigen achtertuin. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de achterzijde van de woning gelegen keuken ruimte. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: verfwerk (wit).

Keuken – ca. 5,5 m2
De keuken ruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Vanuit de keuken heeft u toegang tot eigen achtertuin. De keuken ruimte biedt plaats aan een U-vormige keuken en is uitgevoerd in crèmekleurige kastfronten gecombineerd met een kunststof aanrechtblad. Tevens is er veel kast-/bergruimte beschikbaar. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparaten waaronder een halogenen kookplaat, een boiler, een vaatwasser (Bosch), een oven en een afzuigkap. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: tegels (zwart). Plafond: verfwerk (wit).

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 4,9 m2
Deze overloop verleent toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, een opbergruimte en de trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: granol in een lichte kleurstelling. Plafond: gipsplaten (wit).
Slaapkamer 1 – ca. 11,6 m2
Deze riante (ouder)slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een groot draai-/kiepraam. Dankzij het grote raam betreft dit een heerlijk lichte kamer. Het raam van deze kamer is voorzien van een hor en een screen. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten (wit).

Slaapkamer 2 – ca. 10 m2
Deze tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is tevens voorzien van een groot draai-/kiepraam. Het raam van deze kamer is ook voorzien van een hor en een screen. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: gipsplaten (wit).

Slaapkamer 3 – ca. 5,3 m2
Deze derde slaapkamer is tevens gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een draai-/kiepraam. Het raam van deze kamer is voorzien van een hor en een screen. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: gipsplaten (wit).

Berging – ca. 3,7 m2
De voormalige badkamer is omgebouwd tot een ruime berging/inloopkast.

Badkamer –ca. 5,2 m2
Deze badkamer is voorzien van een nieuwe glazen douchecabine, een groot hoekbad, een zwevend toilet, een wastafelmeubel en een design radiator. Vloer: een mix van lichte en donkere tegels. Wanden: een mix van lichte en donkere tegels. Plafond: verfwerk (wit).

INDELING 2E VERDIEPING

Voorzolder
Middels een vaste trap is deze voorzolder, voorzien van een 4-pans dakraam, toegankelijk. Op de voorzolder is de CV combiketel (Vaillant HR, bouwjaar 2016) gesitueerd. Tevens biedt de voorzolder toegang tot de multifunctionele ruimte. Vloer: hout. Wanden: verfwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Multifunctionele ruimte – ca.11,4 m2
Deze ruimte (hoogte 1.80 meter) is momenteel in gebruik als 4e slaapkamer maar kan ook worden gebruikt als ruime bergzolder. Deze ruimte is voorzien van een grote dakkapel, het draai-/kiepraam van de dakkapel is voorzien van een hor en elektrisch bedienbaar screen. Vloer: hout. Wanden: verfwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Achtertuin – ca. 41,25 m2
De tuin, 5,5 meter breed en 7,5 meter lang, heeft een zonnige ligging op het westen. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met sierbestrating. De er afscheiding bestaat uit houten schuttingen. Tevens is er in de achterzijde van de tuin een houten poort gesitueerd.

Voortuin
De voortuin is eveneens keurig ingericht en voorzien van sierbestrating.

Berging - ca. 7 m2
Achterin de achtertuin is een stenen berging gelegen. In deze berging zijn de witgoed aansluitingen gesitueerd.

Screens aanwezig
Op de eerste verdieping zijn handmatig bedienbare screens aanwezig. Op de zolder (dakkapel) is een elektrisch bedienbaar screen aanwezig.

Gorinchem
De historische vestingstad Gorinchem ligt in het groene hart van Nederland, aan de rand van Zuid-Holland en op de grens van Noord-Brabant en Gelderland. Nog steeds speelt het water hier een belangrijke rol. Twee prachtige jachthavens ontvangen jaarlijks vele pleziervaartuigen en watersporters uit binnen- en buitenland. De Merwede, Maas, Linge en het natuurreservaat de Biesbosch liggen dan ook allen in de directe omgeving.

Omgeving
De woning ligt in de “Haarwijk”, deze wijk is voorzien van vele faciliteiten, zoals winkels en scholen. De A27 en de A15 zijn goed bereikbaar. Zo is Gorinchem vanuit alle windstreken eenvoudig te bereiken. Utrecht, Breda, Rotterdam en ’s-Hertogenbosch liggen op minder dan 30 minuten autorijden van de stad verwijderd. Natuurlijk staat ook de trein tot uw beschikking. Tevens is de woning gelegen op loopafstand van diverse scholen en ligt het centrum van Gorinchem op fietsafstand.

Voorzieningen
U hoeft Gorinchem overigens helemaal niet uit om te genieten van grootsteedse voorzieningen. Winkels, scholen, medische centra en musea, Gorinchem heeft het allemaal. Er is een groot arsenaal aan sportvelden. Van atletiek tot honkbal en van waterpolo tot voetbal, u kunt altijd bij een van de vele sport verenigingen terecht.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

WERKENDAM - Zevenhuizen 4

Bod gevraagd!

€168.500 k.k. meer

Hardinxveld-Giessendam - Wibautstraat 10

Vraagprijs: €200.000 k.k. meer

Schelluinen

WERKENDAM

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 123

Koopprijs: €202.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 124

Koopprijs: €202.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 125

Koopprijs: €202.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 126

Koopprijs: €202.900 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]