menu ?

Gorinchem

Tapperstraat 79

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 185.000,- k.k.


5 416 m³ 315 m² 125 m²
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 48
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 49
 • Eengezinswoning Gorinchem Verkocht 50

Ruime hoekwoning met grote garage aan groenstrook en brede singel met veel privacy! Interessante punten als de zonnige Z-vormige woonkamer, de extra grote garage met berging, de ligging naast een groenstrook met waterpartij, de dakkapel aan de achterzijde en de vijf ruime slaapkamers maken deze eengezinswoning ronduit aantrekkelijk. Een ander pluspunt is de kindvriendelijke en rustige ligging op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen o.a. scholen, sportvelden, zwembad en winkelcentrum “Piazza center” op loopafstand. Stuk voor stuk sterke punten die genoemd en gezien mogen worden! Deze woning is gesitueerd in een fraaie, rustige woonwijk (Gildenwijk) zonder inkijk van omwonenden met vrij uitzicht de straat in. De woning is keurig onderhouden, maar dient wel gemoderniseerd te worden. De 19 meter diepe achtertuin is zeer zonnig en breed! De ontsluitingswegen A27 en A15 liggen op een steenworp afstand.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 4 m²
Deze entree verleent toegang tot de woonkamer. Daarnaast is er plaats voor de meterkast (3 groepen), een garderobe-nis en het toilet. Vloer: tegels. Wanden: behang. Plafond: gesausd, wit.

Toiletruimte – ca. 1.1 m²
De toiletruimte is voorzien van een verhoogd staand toilet en een fonteintje. Ventilatie door middel van een klepraam in de voorgevel. Vloer: tegels. Wanden: tegels. Plafond: sauswerk.

Woonkamer – ca. 36 m²
Zeer royale Z-vormige woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. Aan de voorzijde zicht op de rustig gelegen straat. Aan de achterzijde zicht op de eigen zonnige tuin. Er is een rookkanaal aanwezig voor het plaatsen van een kachel of open haard. Thans afgedicht met oud Hollandse tegeltjes en rondom afgetimmerd en met plaatwerk en voorzien van een inspectieluik en kastruimte. Ook is hier de wenteltrap naar de verdieping bereikbaar. Vanuit deze ruimte is de dichte keuken bereikbaar. Door het doorgeefluik staat de woonkamer in semi-open verbinding met de dichte keuken. Vloer: tapijt. Wanden: deels kurk, deels behang. Plafond: sauswerk.

Keuken – ca. 7.4 m²
De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning met loopdeur naar de tuin. De keuken is voorzien van een eenvoudig Bruynzeel keukenblok met dubbele spoelbak, keukengeiser en een roestvrijstalen aanrechtblad. In de wand is een doorgeefluik aanwezig. Aanslutingen aanwezig voor het plaatsen van een gasfornuis. Vloer: tegels. Wanden: deels tegels, deels schrootjes. Plafond: schrootjes.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 9 m²
Deze overloop verleent toegang tot een viertal slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Tevens zijn er twee vaste inbouwkasten aanwezig. Vloer: marmoleum. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 1 – ca. 12 m²
Deze ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een wastafel. Vloer: marmoleum. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 2 – 8.7 m²
Deze tweede slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning. Vloer: marmoleum. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 3 – ca. 9.1 m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en met leuk zicht in de eigen achtertuin. Vloer: marmoleum. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 4 – ca. 6 m²
De vierde kleinere slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vloer: marmoleum. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten.

Badkamer – ca. 2 m²
De badkamer is gelegen tussen twee slaapkamers en eenvoudig afgewerkt. De badkamer is voorzien een inloopdouche met douchegordijn, een tweede verhoogd toilet en een wastafel. De badkamer is geheel betegeld. Vloer: graniet. Wanden: tegels, wit. Plafond: sauswerk.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Voorzolder – ca. 14.7 m²
Via de vaste trap is de voorzolder/overloop met dakkapel bereikbaar. Hier is de CV opstelplaats met de gasgestookte Nefit Economy combi-ketel, bouwjaar 2011 opgesteld en er is bergruimte achter de knieschotten aanwezig. Deze voorzolder verleent toegang tot de vijfde slaapkamer. Vloer: marmoleum. Wanden: behang. Plafond: zachtboard plafond.

Slaapkamer 5 – ca. 15 m²
De royale vijfde slaapkamer is voorzien van een dakkapel, waardoor dit een heerlijk lichte ruimte is. Achter de knieschotten is er veel bergruimte gecreëerd (aan 1 zijden). Vloer: marmoleum. Wanden: behang. Plafond: zachtboard plafond.

Tuin
De tuin is gesitueerd op het zuidwesten en meet circa 19 m x 10 m. De achtertuin is voorzien van een terras, gazon, borders en diverse struiken en bomen. U zit er heerlijk vrij door de hoge hagen en bomen. Tevens is er een achterom aanwezig via de zijpoort. De voortuin meet circa 5 m x 10 m. Naast de woning bevindt zich een groenstrook en een waterpartij/singel waar u in de zomer kunt vissen en in de winter gezellig kunt schaatsen. Kortom een ideale gezinswoning.

Stenen garage met berging – ca. 28 m²
Praktisch is de aangebouwde ruime garage (18.5 m²) met doorloop naar de berging (9.5 m²). De garage is aan de voorzijde voorzien van een kanteldeur. Vanuit de berging is een loopdeur naar de tuin en er is een lichtraam in de westgevel.

Ligging
De Gildenwijk is gelegen aan de westzijde van Gorinchem. De wijk is gelegen nabij een park, ziekenhuis, scholen, sportpark Molenvliet en ''Tropisch Zwembad Caribabad' en de uitvalswegen A27 en A15. Winkelcentrum “Piazza Center” en een "kleiner" winkelcentrum (met een Aldi) is op korte afstand gelegen waar je de boodschappen kunt doen.

Onderhoud
De woning is altijd keurig onderhouden maar nog in een originele staat. Toch blijft er genoeg over om deze woning geheel naar uw eigen hand te zetten. Gezien de scherpe prijs is dit de ideale woning voor de starter of doe-het-zelver.

Isolatie
Beneden zijn de ramen voorzien van dubbele beglazing (woonkamer).

Zonnescherm
Aan de achterzijde (tuin) is een zonnescherm aanwezig.

Staat van het onroerend goed, gebruik
In de plafondplaten van de garage is asbest verwerkt. Bij eventuele verwijdering van de asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Oplevering
In overleg (kan snel)

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

WERKENDAM - Zevenhuizen 4

Bod gevraagd!

€168.500 k.k. meer

Hardinxveld-Giessendam - Wibautstraat 10

Vraagprijs: €200.000 k.k. meer

Schelluinen

WERKENDAM

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 123

Koopprijs: €202.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 124

Koopprijs: €202.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 125

Koopprijs: €202.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 126

Koopprijs: €202.900 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]