menu ?

Sleeuwijk

Albert Ruylweg 7

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 179.000,- k.k.


4 445 m³ 127 m² 117 m²
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 1
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 2
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 3
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 4
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 5
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 6
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 7
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 8
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 9
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 10
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 11
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 12
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 13
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 14
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 15
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 16
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 17
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 18
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 19
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 20
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 21
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 22
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 23
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 24
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 25
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 26
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 27
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 28
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 29
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 30

Op zoek naar een leuke eengezinswoning? Kom dan eens een kijkje mee nemen bij deze scherp geprijsde tussenwoning. Dit aanbod is gelegen in een kindvriendelijke wijk in Sleeuwijk aan een autovrij hofje en nabij een speelveld. De woning biedt alles voor een gezin met opgroeiende kinderen, ruimte, een kindvriendelijke ligging met speelgelegenheid, scholen in de buurt en dichtbij overige voorzieningen die het dorp Sleeuwijk u biedt zoals het winkelcentrum “De Es”. Maar ook voor de starter op de markt is deze woning ideaal. Op loopafstand van de dijk met de rivier en prachtige uiterwaarden waar je heerlijk kunt wandelen. Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak om deze woning te bezichtigen!

Beknopte indeling
Op loopafstand van de uiterwaarden, de jachthaven en het voetveer naar hartje Gorinchem. De woning is ruim van opzet en heeft op de begane grond een ruime woonkamer met een half open keuken met standaard Bruynzeel keukenblok, een achterhal met toilet en een aangebouwde berging. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. Op de 2e verdieping is een grote open zolder met mogelijkheid voor een ruime 4e slaapkamer voorzien van een groot dakraam. De tuin biedt veel privacy en er is een achterom aanwezig door middel van een af te sluiten poort. Voldoende parkeergelegenheid nabij de woning. Primaire voorzieningen zoals scholen, winkelcentrum “de Es”, sport gelegenheden, zwembad, speeltuintje, natuurgebied, jachthaven, horeca in nabije omgeving. Een heerlijke plek in een heerlijk dorp. Wellicht een plek voor u?

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 4.3 m²
Deze ontvangsthal verleent toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de verdieping. Daarnaast is er plaats voor de meterkast voorzien van 5 groepen + aardlekschakelaar. De trap is bekleed met tapijt. Vloer: sfeervol laminaat, kleurstelling eiken. Wanden: stucwerk met structuurverf. Plafond: spuitwerk, wit.

Woonkamer – ca. 30 m²
De woonkamer is verdeeld in twee ruimtes, het zitgedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte aan de achterzijde, praktisch nabij de half open keuken. De woonkamer heeft zowel aan de voor- als achterzijde grote raampartijen, waardoor er ruim voldoende lichtinval is. Aan de voorzijde heeft men zicht op de voorgelegen straat en het speelveld. De achterzijde kijkt uit over de eigen tuin. Dan is er nog een praktische trap-/provisiekast aanwezig. Vloer: sfeervol laminaat, kleurstelling eiken. Wanden: stucwerk met structuurverf. Plafond: spuitwerk, wit.

Half open keuken – ca. 7.8 m²
De keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde met toegang tot het achterportaal. De keuken biedt plaats aan een eenvoudig Bruynzeel keukenblok met 4 onderkastjes en 4 bovenkastjes in een bruin/beige kleurstelling, gecombineerd met een kunststof houtlook aanrechtblad en betegelde achterwand. In het blad is een dubbele spoelunit verwerkt. Aansluitingen aanwezig voor het plaatsen van een gasfornuis onder de afzuigkap. Vloer: sfeervol laminaat, kleurstelling eiken. Wanden: stucwerk met structuurverf. Plafond: spuitwerk, wit.

Achterportaal- ca. 1.5 m²
Met toegang tot het toilet en een loopdeur naar de tuin.

Toilet – ca. 1.17 m²
Keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een toilet en een fonteintje. Vloer: grijze tegeltjes. Wanden: lichtgrijze tegels + stucwerk. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 4.8 m²
Deze overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer en de vaste
trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk met structuurverf. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 14.4 m²
Deze grote (ouder) slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk met structuurverf. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 11.7 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de van de woning met leuk zicht in de eigen achtertuin. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk met structuurverf. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 3 – ca. 6.9 m²
Deze kleinere slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de voorzijde van de woning en in voorzien van 3 losse witte kasten. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk met structuurverf. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – ca. 6.9 m²
De badkamer is voorzien een ligbad met douchemogelijkheid, een witte wastafel met spiegel en een tweede staand toilet en er is een lichtraam aanwezig. Mechanische ventilatie. Via een deur is de wasruimte bereikbaar. Vloer: mozaïek tegels in een grijze kleurstelling. Wanden: grotendeels betegeld met wit/grijze tegels. Plafond: plafond platen.

Wasruimte – ca. 2.3 m²
Deze praktische wasruimte is boven de berging gesitueerd en direct bereikbaar vanuit de badkamer. Lichtraam in de zijgevel aanwezig. Hier zijn de witgoed aansluitingen aanwezig. Vloer: vinyl.

INDELING 2E VERDIEPING

Zolder – ca. 23 m²
De zolderverdieping is een volwaardige verdieping met een mooie hoge ruimte waar met gemak een 4e slaapkamer van te maken is en voorzien van een groot dakraam en een klein dakraam. Ook is hier de opstelplaats van de combiketel (type Remeha Eco W21, bouwjaar ca. 2002) aanwezig en de mechanische ventilatie-unit (Itho). Vloer: tapijttegels, bruin. Wanden: stucwerk met structuurverf. Plafond: plafond platen.

Achtertuin
De totale kavelgrootte is 127 m². De tuin heeft een optimale bezonning op het zuidwesten. De achtertuin straalt rust uit en is geheel voorzien van beton tegels en perken met planten. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen, u zit er volledig vrij. De achtergevel is voorzien van een zonnescherm. Tevens is er een achterom aanwezig door middel van een afgesloten houten poort.

Berging – ca. 7.4 m²
Aanpandige stenen berging welke aan de het achterportaal is gesitueerd en bereikbaar via de tuin. Er is een mogelijkheid om deze ruimte bij het woongedeelte te trekken.

Kadastrale gegevens
Gemeente Werkendam
Sectie S
Nummer 2708
Grootte 1 a 27 ca

Onderhoud
De woning is keurig onderhouden en voorzien van dubbele beglazing.

Gewoon een plezierig dorp
Het dorp Sleeuwijk heeft zich in de afgelopen vijftig jaar sterk ontwikkeld. Voor de komst van de A-27 en de brug over de Merwede, was het dorp niet veel meer dan een tussenstop in de lange Napoleontische Weg tussen Amsterdam en Parijs. Het dorp bestond bij de gratie van het Gorinchemse veer over de rivier. De bebouwing bestond uit lintbebouwing langs de dijken en langs de oude Napoleontische route tot aan de Tol. De enige vooroorlogse bebouwing ontwikkelde zich langs veldweggetjes en een voorzichtige uitbreiding. Vanaf de jaren zestig gaat het echter steeds sneller, breidt het dorp zich sterk uit en wordt van het minste onder de dorpen van Altena tot één van de modernste. Het woonklimaat is perfect te noemen. Met Gorinchem als "grote" stad op 5 km en met een, voor dorpse begrippen, zeer uitgebreid voorzieningenniveau, heeft het dorp veel te bieden, zeker voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Het dorp telt momenteel ca. 5.600 inwoners. In Sleeuwijk burger je makkelijk in en het aanbod van het onderwijs is vergelijkbaar met dat van een flinke provinciestad. Het kent een zeer compleet voorzieningen-niveau, zoals het winkelcentrum “De Es” met een AH, een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, VWO; en tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder een drukbezocht zwembad en een mooie jachthaven. De dijk tussen Werkendam en Sleeuwijk biedt een prachtig uitzicht op de Boven Merwede; de drukst bevaren rivier van West-Europa. Een bijzondere bezienswaardigheid is ook de “Uppelse” molen: een rond 1700 gebouwde wipwatermolen nabij de Tol. Via de A-27 of met de pont komt men in het stadscentrum van Gorinchem. De grote rivieren, De Biesbosch, het Land van Heusden en Altena met zijn natuurschoon en het nabijgelegen Slot Loevestein staan garant voor een keur aan recreatiemogelijkheden in de directe omgeving. Het geheel is strategisch gelegen t.o.v. de stedelijke concentraties Utrecht, Rotterdam, Breda. Met name voor woon-/werkverkeer heeft men op deze locatie een perfecte aansluiting. De A27/A15-Gorinchem is binnen enkele minuten bereikbaar.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

WERKENDAM - Zevenhuizen 4

Bod gevraagd!

€168.500 k.k. meer

Schelluinen

WERKENDAM

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Hardinxveld-Giessendam

Arkel

Arkel - Prins Bernhardstraat 7

Vraagprijs: €175.000 k.k. meer

WOUDRICHEM

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]