menu ?

Kedichem

Koningin Wilhelminalaan 36

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 239.000,- k.k.


4 485 m³ 262 m² 145 m²
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 7
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 23
 • Eengezinswoning Kedichem Verkocht 24

In prijs verlaagd! FANTASTISCH WONEN in deze zeer ruime TWEE-ONDER-EEN kap woning met GARAGE en eigen oprit. Het valt direct op dat de woning –van binnen en buiten- door de jaren heen uitstekend onderhouden is o.a. kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing, spouwmuurisolatie, goten vervangen en er is een hardhouten dakkapel geplaatst op de zolderverdieping. Op alle fronten is het genieten van ruimte, licht en woongemakken. De woning is gebouwd omstreeks 1970 en gelegen in een rustige straat. Deze bouwperiode kenmerkt zich onder andere door de grote ramen welke voor veel lichtinval zorgen.

Globale indeling: entree met meterkast; toiletruimte; trapopgang naar eerste verdieping; riante L-vormige woonkamer met grote lichtramen; bergkast/kelder, gelegen onder trap; dichte keuken met in hoekopgestelde keukeninrichting; achterportaal met toegang tot achtertuin en de garage. Eerste verdieping: overloop; moderne badkamer met douchecabine, wastafel, douche en 2e toilet; drie ruime slaapkamers, waarvan één met toegang tot balkon; trapopgang naar tweede verdieping. Tweede verdieping: zeer riante slaapkamer met dakkapel, diverse bergruimten. Met een aantal aanpassingen is het goed mogelijk op de tweede verdieping een tweede (slaap-) kamer te creëren.

DE GLOBLAE INDELING LUIDT ALS VOLGT:

BEGANE GROND

Entree/hal - ca. 6.60 m²
Achter de voordeur staan we in een royale hal. De hal biedt ruimte voor de meterkast, de garderobe en de toiletruimte. Tevens is er een vaste trap naar de verdieping. Meterkast voorzien van 6 groepen + aardlekschakelaar. Vloer: lariks vloerdelen, geïmpregneerd + handwaxolie. Wand: structuurverf, wit. Plafond: hout

Toiletruimte
De toiletruimte is uitgevoerd en afgewerkt in een lichte kleurstelling. Er is de beschikking over een toilet en een handwasfonteintje. Vloer: lariks vloerdelen, geïmpregneerd + handwaxolie. Wand: deels hout, deels structuurverf, wit. Plafond: hout.

Woonkamer - ca. 40 m²
De riante L-vormige woonkamer ademt één-en-al sfeer, rust en ruimte uit. Met dank aan
de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde, is dit een heerlijk lichte woonkamer. Aan de voorzijde is het zitgedeelte geplaatst. Naast de ruimte- en lichtscheppende elementen is er ook zeker ruimte voor gezelligheid en een knusse sfeer. Aan de achterzijde van de woning is de eethoek geplaatst met deur naar de tuin. Tevens heeft u hiervandaan leuk zicht op de fraai aangelegde achtertuin. Vloer: lariks vloerdelen, geïmpregneerd + handwaxolie. Wand: stucwerk. Plafond: stucwerk.

Dichte keuken - ca. 8.80 m²
Vanuit de woonkamer is de aangebouwde keuken bereikbaar met een L-vormige
keukenopstelling. Aan apparatuur is een vaatwasmachine, koelkast en afzuigkap ingebouwd. Close-in boiler aanwezig. Vloer: lariks vloerdelen, geïmpregneerd + handwaxolie. Wand: stucwerk/hout. Plafond: hout.

Achterportaal - ca. 2.20 m²
Vanuit de keuken is het achterportaal bereikbaar met toegang tot de tuin en de binnendoor te bereiken garage.

Garage - ca. 18m²
Direct aan de woning geschakeld, treft u de garage welke van binnenuit toegankelijk is.
Voor de garage is een oprit aangelegd, waar u ook kunt parkeren. De garage is voorzien van een kanteldeur, radiator en uitstortgootsteen. De garage is ook toegankelijk vanuit het achterportaal.

EERSTE VERDIEPING

Overloop
De trapopgang vanuit de hal brengt u op de overloop. Vanaf de overloop is er toegang tot de drie slaapvertrekken van deze verdieping en tot de badkamer. De vaste trap leidt naar de tweede verdieping. Vloer: lariks voerdelen. Wand: stucwerk/structuurverf. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 1 - ca. 14.40 m²
Gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vloer: lariks voerdelen. Wand: stucwerk. Plafond: gipsplaten/hout

Slaapkamer 2 - ca. 9 m²
Gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vloer: lariks voerdelen. Wand: stucwerk. Plafond: gipsplaten/hout

Slaapkamer 3 - ca. 14.17 m²
Gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is voorzien van een balkon. Vloer: lariks voerdelen. Wand: stucwerk. Plafond: gipsplaten/hout

Badkamer - ca. 5.67 m²
Als laatste is daar de badkamer, gelegen aan de voorzijde, naast slaapkamer 2. De badkamer is compleet en keurig in haar afwerking. De sanitaire voorzieningen die aanwezig zijn, betreffen een hoek douchecabine, een wastafel, een ligbad en een 2e toilet. Design radiator. Vloer: tegels, zacht geel/crème. Wand: tegels, metro, wit. Plafond: gipsplaten.

TWEEDE VERDIEPING

Overloop
Via de vaste trap vanaf de overloop op de eerste verdieping, komt u op de tweede verdieping. De overloop is voorzien van een diepe bergkast. Op de zolderverdieping treft u een ruime slaapkamer en veel bergruimten aan. Boven de trap is tegen de wand de HR combiketel geplaatst, bouwjaar 1996.
Aansluiting voor de was-/droogapparatuur; eveneens in de garage aanwezig. Vloer: houtvloktegels, wit. Wand: stucwerk/hout, wit. Plafond: gipsplaten/hout.

Slaapkamer 4 - ca. 28 m²
Deze L-vormige slaapkamer is zeer riant en is extra in ruimte voorzien door de plaatsing van een (hardhouten) dakkapel. Tevens is er in de zijgevel een lichtraam aanwezig. Met een aantal aanpassingen is het goed mogelijk op de tweede verdieping een tweede (slaap-) kamer te creëren.
Bergruimte achter de knieschotten aanwezig. Vloer: houtvloktegels, wit. Wand: stucwerk/hout, wit. Plafond: gipsplaten/hout.

RONDOM DE WONING

Tuin
Als u de focus op de achterzijde richt, is daar een ruim opgezette tuin gelegen. De tuin,
welke georiënteerd is op het noordoosten, heeft meerdere terrassen waar u altijd van zon en-/of schaduw kan genieten. Een fraai samenspel van keurig aangelegde en verzorgde beplanting, vijverpartij en sierstraatwerk, maakt de achtertuin tot een lust voor het oog. Een mooie hardhouten schutting begroeid met klimop en achterom geeft u de waarborg voor privacy. De voortuin is eveneens romantisch ingericht met buxusperken, leilinden en een smeedijzeren sierhek.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Gorinchem

Unieke plek aan de wandelboulevard! Op loopafstand van het centrum, vestingwal en het prachtige rivierenlandschap van “de Merwede”.

Papendrecht - Zonnebloemstraat 42

Vraagprijs: €218.950 k.k. meer

Gorinchem - Westwagenstraat 72

Vraagprijs: €229.000 k.k. meer

Gorinchem - Volksweerbaarheid 47

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

Vraagprijs: €237.000 k.k. meer

Sleeuwijk

Nieuwendijk NB

Gorinchem - Vest 7

FENOMENAAL IN DE AFWERKING!

Vraagprijs: €229.500 k.k. meer

VEEN

Giessenburg - Van Wenastraat 2

Hoekwoning met uitgebouwde erker. Garagebox optioneel te koop koopsom € 20.000,-- k.k.

Vraagprijs: €255.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]