menu ?

GORINCHEM

Annie M.G. Schmidtlaan 32

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.


4 441 m³ 157 m² 138 m²
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 1
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 2
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 3
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 4
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 5
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 6
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 7
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 8
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 9
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 10
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 11
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 12
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 13
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 14
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 15
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 16
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 17
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 18
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 19
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 20
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 21
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 22
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 23
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 24
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 25
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 26
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 27
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 28
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 29
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 30
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 31
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 32
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 48
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 49
 • Eengezinswoning GORINCHEM Verkocht 50

TOPPER! FRAAIE UITBOUW ACHTERZIJDE MET OPENSLAANDE TUINDEUREN – HAARDMANTEL MET GASHAARD – NATUURSTEEN VLOEREN MET VLOERVERWARMING - UITSTEKENDE TUINLIGGING – ZEER RUIM – PARKEREN OP EIGEN ERF – GOED ONDERHOUDEN zijn zeven belangrijke kenmerken die horen bij deze moderne en luxe eengezinswoning aan de ANNIE M.G. SCHMIDTLAAN 32 TE GORINCHEM. Deze jonge woning (type herenhuis) is volgens traditionele wijze in 1998 verrezen als onderdeel van ‘Apotheose’ in Gorinchem-Oost. De locatie is zeer aantrekkelijk te noemen, omdat de woning gelegen is in een rustige buurt, met alle dagelijkse voorzieningen in de nabijheid. De woning voldoet aan alle hedendaagse eisen en er is parkeerruimte op eigen terrein voor 1 auto’s. Naast de 9 meter diepe zonnige achtertuin op het zuidwesten zijn kenmerkend de vier slaapkamers en de luxe moderne badkamer. Het is in elk opzicht een goed doordacht huis; zowel qua indeling, ruimte als functionaliteit. Zien is kopen!

Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. U bent van harte welkom.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 3.3 m²
De entree geeft direct een goede indruk van deze prachtige woning. De entree verleent toegang tot de woonkamer en de meterkast (voorzien van 5 groepen en 1 aardlekschakelaar). Vloer: natuursteen vloer in een licht beige kleurstelling gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk.

Woonkamer – ca. 43.5 m²
Via de entree betreedt u de luxe en zeer royale woonkamer. De woonkamer is aan de achterzijde met 2.50 meter uitgebouwd (2003) en voorzien van openslaande deuren en aan beide zijden 4-vaks verdeelde raampartijen, waardoor een riante living is ontstaan en de leefruimte nog meer vergroot. Aan de tuinzijde is het zitgedeelte gecreëerd, zodat er een prachtig uitzicht is op de zonnige achtertuin. Wanneer het lekker weer is, kunt u de openslaande deuren open zetten en haalt u als het ware de tuin naar binnen. De zithoek is voorzien van een sfeervolle natuurstenen haardmantel met gashaard. De keuken, gelegen aan de voorzijde, staat in half open verbinding met de woonkamer. Halverwege woonkamer en de keuken staat de eettafel. Een heerlijke plek om met vrienden gezellig te tafelen. Vloer: natuursteen vloer in een licht beige kleurstelling gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: spachtelputz met lambrisering effect. Plafond: spuitwerk.

Keuken – ca. 10 m²
Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het flinke gevelraam een mooi uitzicht op de voorgelegen woonomgeving. De L-vormige keuken (2006) is uitgevoerd in een landelijke beige kleurstelling gecombineerd met een kunststof donker beige aanrechtblad. De spoelunit met mengkraan is onder het raam gesitueerd met leuk zicht op de straat. De keuken beschikt over een 4 pits gascomfort (Bosch, 1 jaar oud), moderne afzuigkap uitgevoerd in roestvrijstaal, oven (Ariston 2006), vaatwasmachine (Bosch), oven en een losse koel-/vriescombinatie. De achterwand is voorzien van lichte metrotegels. Vloer: natuursteen vloer in een licht beige kleurstelling gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk.

Tussenhal/trapportaal – ca. 1 m²
Vanuit de woonkamer is het trapportaal bereikbaar. De tussenhal/trapportaal geeft toegang tot de eerste verdieping en het toilet. Vloer: natuursteen vloer in een licht beige kleurstelling gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk.

Toilet – ca. 1 m²
Nette betegelde toiletruimte voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: deels betegeld met lichte tegels. Plafond: spuitwerk.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop– ca. 5.5 m²
Via de vaste trapopgang is de royale eerste verdieping bereikbaar. De trap is mooi bekleed met tapijt in een camel kleurstelling. De overloop verleent toegang tot de drie slaapkamers, de luxe badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1 – ca. 15.5 m²
De royale slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de grote raampartijen is dit een heerlijk lichte kamer. Vloer: tapijt in een camel kleurstelling. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk. Ramen voorzien van rolluiken.

Slaapkamer 2 – ca. 11.8 m²
Ruime tweede slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Vloer: tapijt in een camel kleurstelling. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk. Ramen voorzien van rolluiken.

Slaapkamer 3 – ca. 9 m²
Dit slaapvertrek bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning en voorzien van een 4-deurs schuifwandkast. Vloer: tapijt in een camel kleurstelling. Wanden: spachtelputz. Plafond: spuitwerk. Ramen voorzien van rolluiken.

Badkamer – ca. 6.5 m²
De moderne badkamer is in 2009 vernieuwd, geheel betegeld en is voorzien van een ligbad, een aparte douchecabine, een 2e zwevend toilet en een wastafelmeubel van het merk Bruynzeel. Verwarming door middel van een design radiator. De kranen zijn van het merk Grohe. Vloer: tegels in een donkergrijze kleurstelling. Wanden: witte tegels tot aan het plafond doorbetegeld. Plafond: spuitwerk. Ramen voorzien van rolluiken.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop met berging
Via de vaste trapopgang is de overloop bereikbaar en verleent toegang tot de 4e slaapkamer. Aparte, door middel van Louvredeuren afgesloten ruimte met daarin de opstelplaats van de c.v. installatie (HR CV ketel, type Agpo, bouwjaar: 1998), berging en de mechanische ventilatie-unit. Daarnaast is plaats voor de witgoed aansluitingen. Vloer: laminaat. Wanden: spachtelputz. Plafond: stucwerk.

Slaapkamer 4 – ca. 11 m²
Dit vertrek bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is een heerlijke 4e slaapkamer. Vloer: laminaat. Wanden: spachtelputz. Plafond: stucwerk. Ramen voorzien van rolluiken.

ALGEMEEN

Tuin
De achtertuin meet circa 6 m x 9 m. De verzorgde achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en is voorzien van sierbestrating, borders, coniferenhaag, twee dakplantanen met prachtig bladerdak en terras. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen en een poort naar de brandgang; u zit er volledig vrij. Aan de voorzijde biedt het perceel de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. De voortuin is geheel voorzien van sierbestrating.

Berging - ca. 8 m²
Achter in de tuin is de fietsenberging gesitueerd. De berging is gefundeerd op betonnen heipalen en opgemetseld in halfsteens metselwerk, het platte dak is van prefab-beton.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen.

Begane grondvloer
De woning is uitgevoerd met een systeemvloer, type ribcassette, aan de onderzijde voorzien van isolatie (Rc=2,5² K/W), aan de bovenzijde afgewerkt met een cementdekvloer, dik 50 cm.

Verdiepingsvloeren
De vloeren van de verdiepingen en de zolder van de woning zijn gemaakt van gewapend beton.

Bouwmuren
De woningscheidende wanden zijn gemaakt van beton, dik 230. De eind- en dilatatiewanden van beton, dik 160.

Voor – en achtergevels (spouwmuren)
Deze zijn opgebouwd uit: - geprefabriceerde, houten binnen spouwbladen, bestaande uit een vurenhouten regelwerk waartussen isolatie. Aan de binnenzijde een gipsplaat, aan de buitenzijde gewapende folie; - een luchtspouw; - een gemetselde buiten spouwblad van gevelsteen. De totale Rc-waarde van de constructie bedraagt 2,5 m² K/W.

Binnenwanden
De binnenwanden zijn uitgevoerd in gipsblokken, dik 70.

Binnendeuren
De binnenkozijnen zijn uitgevoerd als montagekozijn van plaatstaal met opdek deuren.

Daken
De schuine daken van de woning is opgebouwd uit een geïsoleerde dooskap, afgewerkt met betonpannen.

Ventilatie
De keuken, het toilet en de badkamer zijn middels een ventilatiekanaal aangesloten op een mechanische ventilatie-unit die nabij de c.v. ketel is geplaatst.

Verwarmingsinstallatie
*Gasgestookte cv-ketel met ingebouwde warmwatervoorziening type combiketel van het
merk Agpo, bouwjaar 1998 (locatie 2e verdieping).
*Vloerverwarming (begane grond onder de natuursteen tegels).
*Gashaard in de woonkamer.

Entree
Ten plaatse van de entreedeur is een luifel aangebracht.

Eindgevels
Deze zijn opgebouwd uit: -een binnen spouwblad van beton, dik 160; -mineraalwol, dik 75; -een spouw, breed 100, waarin de mineraalwol is opgenomen; -een gemetselde buiten spouwblad van gevelsteen.

Gevelkozijnen
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van vurenhout en de kozijnen en ramen in de uitbouw van de woonkamer op de begane grond zijn uitgevoerd in hardhout (Meranti).

Beglazing
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen, inclusief de bewegende delen zijn voorzien van isolerende beglazing.

Binnentrappen
De verdiepingstrap is van vurenhout en is uitgevoerd als een gesloten trap met stootborden in brandvertragende uitvoering. De trap naar de 2e zolderverdieping is uitgevoerd als open vurenhouten trap.

Schilderwerk
De woning is in 2011 buitenom geschilderd.

Rolluiken
Gehele woning m.u.v. de achterpui begane grond zijn voorzien van rolluiken (bouwjaar 2010).

Extra kenmerken
De uitbouw is va 2003.

Ligging
De woning ligt in een kindvriendelijke wijk, dichtbij diverse scholen en sportverenigingen.
Ook winkels, het openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn op korte afstand.

Oplevering
In overleg (kan snel)

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Gorinchem

Unieke plek aan de wandelboulevard! Op loopafstand van het centrum, vestingwal en het prachtige rivierenlandschap van “de Merwede”.

Gorinchem - Wijnkoperstraat 383

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Vraagprijs: €275.000 k.k. meer

Gorinchem - Westwagenstraat 72

Vraagprijs: €229.000 k.k. meer

Gorinchem - Volksweerbaarheid 47

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

Vraagprijs: €237.000 k.k. meer

Sleeuwijk

Nieuwendijk NB

Gorinchem - Vest 7

FENOMENAAL IN DE AFWERKING!

Vraagprijs: €229.500 k.k. meer

VEEN

Giessenburg - Van Wenastraat 2

Hoekwoning met uitgebouwde erker. Garagebox optioneel te koop koopsom € 20.000,-- k.k.

Vraagprijs: €255.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]