menu ?

Gorinchem

Dikkertje Dap 21

Drive-in woning

Vraagprijs: € 289.500,- k.k.


3 559 m³ 119 m² 159 m²
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 1
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 2
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 3
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 4
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 5
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 6
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 7
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 8
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 9
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 10
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 11
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 12
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 13
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 14
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 15
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 16
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 17
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 18
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 19
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 20
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 21
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 22
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 23
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 24
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 25
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 26
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 27
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 28
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 29
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 30
 • Drive-in woning Gorinchem Verkocht 31

Exclusief ruim herenhuis van het type “Ridder”. De markante verschijningsvorm van dit exclusieve herenhuis wordt vooral bepaald door de opmerkelijke architectuur, de kleurstelling van diverse gevelelementen en de prachtige glaspuien. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht op een singel. Een schitterend ruim woonhuis bestaande uit maar liefst 4 woonlagen. Op de begane grond een inpandige garage/berging met daarnaast de entree en een aparte leefkeuken met toegang naar de zonnige tuin. De woning is gesitueerd aan een doodlopende rustige straat met ruim zicht aan de voorzijde.

INDELING BEGANE GROND (1E WOONLAAG)

Entree/tochtportaal – ca. 4,5 m2
Via de bestrate oprit bereikt u de voordeur. De entree verleent toegang tot de inpandige garage/berging, de meterkast (ca. 12 groepen + 2 aardlekschakelaars) en de hal. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling (2015). Wanden: spachtelputz in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Hal – ca. 4 m2
Vanuit de entree is de hal bereikbaar die toegang verleent tot de woonkeuken en de trapopgang naar de 1e woonverdieping. Vanuit deze hal is overigens ook het toilet toegankelijk. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling (2015). Wanden: spachtelputz in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Inpandige berging/garage – ca. 16,7 m2
De ruime inpandige garage is zowel via de entree als via een elektrische garagedeur met afstandsbediening bereikbaar.

Toilet
Deze nette toiletruimte is uitgevoegd in een lichte kleurstelling en voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk betegeld in een lichte kleurstelling / gedeeltelijk spachtelputz in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Woonkeuken – ca. 17,8 m2
Aan de achterzijde van de woning is deze heerlijke woonkeuken gesitueerd. Vanuit deze woonkeuken is via openslaande deuren de tuin bereikbaar. Door de grote raampartijen betreft het een heerlijk lichte woonkeuken. De keuken is voorzien van een L-vormig keukenblok die uitgevoerd is in een lichte kleurstelling (witte kastfronten) met een natuurstenen aanrechtblad. Tevens is er veel berg-/kastruimte aanwezig. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4 pits inductie kookplaat, een oven, een vaatwasser (2014), een combi magnetron en een bordenwarmer. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling (2015). Wanden: spachtelputz in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

INDELING EERSTE VERDIEPING (2E WOONLAAG)

Woonkamer – ca. 46 m2
De prachtige royale woonkamer strekt zich uit over de gehele eerste verdieping. Deze woonkamer biedt de mogelijkheid tot het creëren van meerdere zitgedeeltes. Door diverse ramen is er een mooi uitzicht over de omgeving. In deze woonkamer is een pantry gesitueerd. De pantry is voorzien van crème kleurige kastfronten met een kunststof aanrechtblad. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: spachtelputz in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

INDELING TWEEDE VERDIEPING (3E WOONLAAG)

Overloop en portaal – ca. 5,4 m2
Deze overloop verleent toegang tot twee slaapkamers, separaat toilet, badkamer en de trapopgang naar de derde verdieping. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: spachtelputz in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Separaat 2e toilet
Een keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en is voorzien van een staand toilet. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk betegeld in een lichte kleurstelling / gedeeltelijk spachtelputz in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 1 – ca. 21 m2
Deze (ouder)slaapkamer (voorheen 2 aparte slaapkamers) is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Door het grote raam betreft dit een heerlijk lichte kamer. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: behang in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 2 – ca. 14,3 m2
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: behang in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleurstelling.

Badkamer – ca. 4,9 m2
Een prachtige ruime badkamer voorzien van een douchekolom bestaande uit meerdere massage-jets en een hoofddouche, een ligbad, een wastafelmeubel inclusief een wandkast met spiegel en een designradiator. Natuurlijke ventilatie is mogelijk door middel van een klepraam. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: tegels in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

INDELING DERDE VERDIEPING ( 4E WOONLAAG)

Overloop
Deze ruime overloop verleent toegang tot de 3e slaapkamer, de wasruimte/berging en het balkonterras. Vloer: laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: spachtelputz in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 3 – ca. 15,9 m2
Deze derde slaapkamer is tevens gesitueerd over de gehele lengte van de woning. Laminaat in een lichte kleurstelling. Wanden: behang in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).Wasruimte/berging – ca. 7,5 m2
Een ruime berging met witgoedaansluitingen, de opstelplaats voor de Agpo CV ketel en de mechanische ventilatie unit. Vloer: vinyl in een lichte kleurstelling. Wanden: verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Dakterras – ca. 19,9 m2
Absolute privacy en een prachtig uitzicht over het achtergelegen gebied. Dankzij de ligging op het zuiden betreft het een heerlijk zonnig dakterras.

ALGEMEEN

Tuin – ca. 37,5 m2
De tuin heeft een zonnige ligging op het zuiden. De achtertuin is voorzien van sierbestrating. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen zodat u volledig vrij zit. Tevens is er een achterom aanwezig door middel van een poort. De voortuin is geheel bestraat en er is plaats voor het parkeren van een auto voor de garage.

Ligging
Op fietsafstand bevindt zich Winkelcentrum Nieuw Dalem, basisscholen, kinderopvang, het
zorgcentrum-Oost en wijkpark 't Haagje. Daarnaast bevindt u zich op enkele minuten van de afslag
Gorinchem-Oost met directe aansluiting op de snelwegen A15 (Rotterdam, Nijmegen) en A27
(Utrecht, Breda).

Oplevering
In overleg.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Kedichem

Gorinchem - Wijnkoperstraat 383

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Vraagprijs: €275.000 k.k. meer

GORINCHEM

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 111

Koopprijs: €262.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 130

Koopprijs: €302.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 131

Koopprijs: €289.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 132

Koopprijs: €281.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 133

Koopprijs: €308.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 134

Koopprijs: €265.500 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]