menu ?

Sleeuwijk

Kerkeinde 23

Dijkwoning

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.


2 246 m³ 264 m² 81 m²
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 1
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 2
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 3
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 4
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 5
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 6
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 7
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 8
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 9
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 10
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 11
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 12
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 13
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 14
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 15
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 16
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 17
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 18
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 19
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 20
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 21
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 22
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 23
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 24
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 25
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 26
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 27
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 28
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 29
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 30
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 31
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 32
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 33
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 34
 • Dijkwoning Sleeuwijk Verkocht 35

Helemaal het einde op het Kerkeinde!
Kan wonen idyllischer zijn? Genieten van RUST, RUIMTE EN ROMANTIEK! Vrijstaand wonen op een prachtige locatie en ook nog eens betaalbaar! De witte gevels en de roederamen met luiken geven een extra dimensie aan het geheel. Wat een sfeer ademt dit huis uit. Op de begane grond treft u aan de voorkant een woonkamer aan, in het midden de badkamer en aan de achterzijde een eetkeuken, bijkeuken en toilet. De tuin is perfect onderhouden en biedt veel zon en privacy, tevens een ruime vrijstaande berging. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers gesitueerd. Jarenlang is hier met veel plezier gewoond en dit karakteristieke huisje zoekt nu nieuwe eigenaren.

Ligging
Spraakmakende plek/buurtschap! Aan de voet van de dijk, aan een autoluwe weg, ligt dit romantische vrijstaande en knusse woonhuis in de agrarische Sleeuwijkse polder. Aan de overzijde van de dijk liggen de rijk begroeide uiterwaarden richting de altijd in beweging zijnde rivier “de Merwede”. De dorpen Werkendam en Sleeuwijk zijn snel te bereiken en hebben alle dagelijkse voorzieningen. Het pand is gelegen op enkele autominuten van rijksweg A 27 (Breda-Gorinchem-Utrecht).

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 6 m²
Het perceel is aan de voorzijde omsloten door hoge groene hagen en via een bestraat pad betreedt u de voordeur, deze bevindt zich aan de zijkant en via de hal komen we dan ook meteen in het hart van het huis binnen. Een leuk detail zijn de roede verdeelde ramen met luiken, die u alvast een kleine blik gunnen in de naastgelegen woonkamer. Vanuit de hal zijn de woonkamer, de keuken, de badkamer alsmede een vaste trap naar de verdieping bereikbaar. Ook is hier de meterkast gesitueerd met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. Vloer: de vloer is belegd met rood/bruine boeren plavuizen. Wanden: granol, wit en deels schroten. Plafond: stucwerk met inbouwspots.

Woonkamer – ca. 17 m²
Meteen rechts vanuit de hal bevindt zich een glas deur naar de woonkamer welke in een mooie authentieke ossenbloed rode kleurstelling is geverfd. De woonkamer is voorzien van drie roede verdeelde ramen. De houten balken op de benedenverdieping zijn mooi in het zicht waardoor het karakteristieke van deze woning extra wordt benadrukt. Rond de schouw met Gelderse gietijzeren gas potkachel is een sfeervolle zithoek gecreëerd. Vloer: hout/vloerbedekking in een lichte kleurstelling. Wanden: granol, wit. Plafond: sfeervol balken plafond.

Woonkeuken – ca. 13.4 m²
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de nostalgische woonkeuken welke bereikbaar is vanuit de hal via een schuifdeur. Het gezellige knusse gevoel aan de keukentafel, een pruttelende koffiepot en de warmte van het fornuis...oude tijden herleven! De metselwerk keuken met houten kastfrontjes in een donker en lichtgroene kleurstelling is aan één zijde opgesteld. De dubbele ronde wasbakken zijn gezellig onder het raam aan de oostzijde gesitueerd met zicht op de tuin. Aan apparatuur is een Etna gasfornuis geplaatst (juni 2017) met afzuigkap (juni 2017). De keuken is een lichte ruimte door de twee ramen aan de zuidzijde en oostzijde. Ook is hier in een hoekhaard met gaskachel aanwezig. Een leuk detail is de grote maatwerk inbouw vitrinekast voor het servieswerk. Vloer: de vloer is belegd met rood/bruine boeren plavuizen en gecombineerd met elektrische vloerverwarming. Wanden: stucwerk, wit. Plafond: houten plafond van vurenhout met balken.

Bijkeuken – ca. 4 m²
Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken. De bijkeuken is handig als extra opbergruimte en hier vinden we ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Vanuit de bijkeuken is het toilet bereikbaar en er is een deur naar de achtertuin. Vloer: de vloer is belegd met rood/bruine boeren plavuizen. Wanden: stucwerk, wit. Plafond: houten plafond van vurenhout met balken.

Toilet – ca. 1.2 m²
Het toilet is voorzien van een staand toilet. Er wordt op natuurlijke wijze geventileerd via een raampje in de gevel. Vloer: de vloer is belegd met rood/bruine boeren plavuizen. Wanden: deels stucwerk, deels tegels in een grijs/witte kleurstelling. Plafond: houten plafond van vurenhout.

Badkamer –ca. 5.4 m²
De badkamer is via een schuifdeur in de hal bereikbaar en voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, inbouwkast en twee zuil wastafels met spiegels. Radiator aanwezig. Ventilatie door middel van een raam in de westgevel en ventilator. Sanitair is van het merk Heritage. Vloer: witte tegels. Wanden: metrotegels, wit. Plafond: Plafond: stucwerk met inbouwspots.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 8.2 m²
De vaste open steektrap brengt u op de overloop met toegang tot twee charmante slaapkamers. De overloop is voorzien van een dakraam en kastruimte. Opstelplaats van de HR combiketel, type Atag E325EC, bouwjaar 2015. Vloer: houten vloer met tapijt, beige. Wanden: granol en plaatwerk, wit. Plafond: plaatwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 9.8 m²
Deze gezellige sfeervolle slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een dakkapel aan de oostzijde en een lichtraam in de zuidgevel. Achter de knieschotten is aan beide zijden berg-/kastruimte aanwezig. Vloer: houten vloer met tapijt, beige. Wanden: granol en plaatwerk, wit. Plafond: houten delen.

Slaapkamer 2 – ca. 10.7 m²
Gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een dakkapel aan de oostzijde en een lichtraam in de noordgevel. Vloer: houten vloer met tapijt, beige. Wanden: granol en plaatwerk, wit. Plafond: plaatwerk.

BUITENOM

Tuin
De tuin is lekker beschut gelegen. Het vele groen zorgt voor heerlijk veel privacy. De tuin straalt rust en warmte uit alsof ze jaren geleden is aangelegd. U zit er volledig vrij door de gemetselde tuinmuren met stalramen en is verder ingericht met borders met diverse planten, buxushagen, een rond terras op het zuiden en twee vijvers. Als het zonnetje schijnt dan is er in de tuin altijd wel een lekker plekje te vinden in de zon of in de schaduw. De tuin is op speelse wijze bestraat met paden en terrassen van klinkerbestrating.

Berging – ca. 16.5 m²
Aan de achterzijde staat een stenen (klus)schuur, voorzien van elektriciteit en asbest dakbedekking. Dit is een handige plek voor je fiets of het tuingereedschap.

Ronduit een prachtige omgeving
De ligging van deze woning is perfect te noemen. Aan de overzijde van de dijk liggen de rijk begroeide uiterwaarden richting de altijd in beweging zijnde rivier “de Merwede”. De dorpen Werkendam en Sleeuwijk zijn snel te bereiken en hebben alle dagelijkse voorzieningen. In Sleeuwijk burger je makkelijk in en het aanbod van het onderwijs is vergelijkbaar met dat van een flinke provinciestad. Het kent een zeer compleet voorzieningenniveau, zoals het winkelcentrum “De Es” met een grote AH, een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, VWO; en tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder een drukbezocht zwembad. Het heeft een rijk verenigingsleven, veel sportclubs, een jachthaven, een pontverbinding met Gorinchem en op een steenworp afstand van de schitterende uiterwaarden waar u heerlijk kunt wandelen of aan een strandje kan zitten. Het geheel is strategisch gelegen t.o.v. de stedelijke concentraties Utrecht, Rotterdam, Breda. Met name voor woon-/werkverkeer heeft men op deze locatie een perfecte aansluiting. De A27/A15-Gorinchem is binnen enkele minuten bereikbaar.

Tot slot
Hoewel de eigenaren het huis vele jaren met heel veel liefde hebben bewoond en verzorgd, dient het huis wel te worden aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Wij zijn heel benieuwd wie de nieuwe bewoners worden van dit charmante huis. Ben je één van die mensen die in kansen en oplossingen denkt? Dat komt hier goed van pas, want met een beetje fantasie kun je van dit huis een droompaleis maken. Ben jij op zoek naar jouw eigen oase van rust? We laten je het Kerkeinde 23 in Sleeuwijk graag een keer live zien.

Verkoper vertellen
Waarom koos u destijds voor deze woning?
“Het is iedere dag heerlijk om op deze plek thuis te komen. De charme van het huis, de natuur er om heen, geeft een gevoel van landelijke sfeer en rust. In de zomer in de tuin of heerlijk wandelen langs de rivier. Een huis waarin je dagelijks geniet van alle details en de unieke sfeer. En dat in een heerlijk dorp met goede voorzieningen.

Wat wilt u de nieuwe bewoners laten weten?
We hebben hier 33 jaar met heel veel plezier gewoond. De tijd is aangekomen om naar een gelijkvloers appartement te gaan, maar we gaan vast nog eens terug kijken op een hele mooie tijd. Het is een fijn idee dat de volgende bewoners vast net zo van dit huis zullen genieten als wij steeds hebben gedaan.”

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 169 1

Koopprijs: €239.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 2

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 3

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 4

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 5

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Gorinchem

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

Werkendam - Vissersdijk 46

Een huis met de X factor! Super mooi verbouwd, als nieuw!

Vraagprijs: €239.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]