menu ?

Hardinxveld-Giessendam

Rivierdijk 393

Dijkwoning

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.


3 306 m³ 216 m² 88 m²
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 1
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 2
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 3
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 4
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 5
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 6
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 7
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 8
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 9
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 10
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 11
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 12
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 13
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 14
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 15
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 16
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 17
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 18
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 19
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 20
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 21
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 22
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 23
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 24
 • Dijkwoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 25

Deze charmante twee onder een kap dijkwoning strekt zich uit over 3 verdiepingen. Het pand ligt aan de sfeervolle rivierdijk te Hardinxveld-Giessendam op steenworp afstand van rivier de Merwede. De woning is voorzien van 3 slaapkamers. In de ruime zij-/achtertuin, gelegen op het noordoosten, kunt u na een dag werken heerlijk onthaasten. Enthousiast geworden? Bel gerust voor een bezichtiging!

INDELING BEGANE GROND

Entree
Via de fraai aangelegen voortuin bereikt u de entree van deze dijkwoning. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en bevindt er een vaste trap opgang naar de eerste verdieping. Vloer: Tegels in blauwe kleurstelling. Wanden: Hout in witte kleurstelling. Plafond: Gips

Woonkamer
Vanuit de hal is via een landelijke deur met glas de woonkamer bereikbaar. De L-vormige woonkamer verleent voldoende ruimte voor een zitgedeelte en een eet gedeelte. De trapkast/ kelder biedt u voldoende ruimte voor de voorraad. Via de woonkamer is de keuken bereikbaar. In de woonkamer vindt u ook de meterkast ( 5 groepen en 1 aardlekschakelaar). Vloer: Tegels in blauwe kleurstelling. Wanden: Stucwerk in witte en grijze kleurstelling. Plafond: Gipsplaten + houtenbalken.

Keuken
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning met een doorgang naar de bijkeuken. De keuken biedt plaats aan een gele Tulip keukenunit gecombineerd met gele bovenkastjes en een kunststof grijs aanrechtblad. Deze keuken is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een 4-pits gaskookplaat, koelkast, oven en vaatwasser. Vloer: Tegels in blauwe kleurstelling. Wanden: Tegels in witte kleurstelling. Plafond: Gipsplaten.

Bijkeuken
Via de keuken komt u in de bijkeuken. De bijkeuken geeft u toegang tot het toilet, badkamer en diverse opbergkasten. In een van deze ruimtes is de opstelplaats van de CV combiketel Intergas bouwjaar 2009. Hier bevindt ook de deur die u toegang verleent tot de achtertuin. Vloer: Laminaat in lichte kleurstelling. Wanden: Behang in grijze kleurstelling. Plafond: Gipsplaten.

Toilet
De toiletruimte is voorzien van een hangend toilet.. Vloer: Laminaat. Wanden: Hout in beige kleurstelling. Plafond: Gipsplaten.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met diverse kastjes en een spiegel, een douche voorzien van douchedeur en een ligbad. Vloer: Tegels in grijze kleurstelling. Wanden: Volledig betegeld in grijze kleurstelling. Plafond: Gipsplaten.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop
De trap naar de verdieping is bekleed met tapijt. De overloop verleent toegang tot de twee slaapkamers, de wasruimte en een vaste trap naar de tweede etage. Vloer: tapijt. Wanden: Stucwerk. Plafond: Gipsplaten

Slaapkamer 1
De (ouder)slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Het betreft een heerlijke lichte kamer met een dakkapel. Deze kamer is voorzien van een kastenwand. Vloer: Vloerbedekking in blauwe kleurstelling. Wanden: Stucwerk in witte kleurstelling. Plafond: Gipsplaten.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer geeft u toegang tot een te realiseren dakterras. Vloer: Vinyl in blauwe kleurstelling. Wanden: Stucwerk in witte kleurstelling. Plafond: Gipsplaten

Wasruimte
De wasruimte is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze ruimte is voorzien van toilet met fonteintje en hier vindt u de opstelplaats van de wasmachine en de droger. Vloer: Vinyl in blauwe kleurstelling. Wanden: Behang in grijze kleurstelling. Plafond: Gipsplaten.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Slaapkamer 4
Via de vaste trap komt u direct op de 4e slaapkamer. Deze slaapkamer is over de gehele verdieping gesitueerd. Vloer: Laminaat Wanden: Behang in grijze kleurstelling Plafond: Schrootjes.

ALGEMEEN

Tuin
De totale kavel heeft een oppervlakte van 216 m². De achtertuin is circa 13 m diep en 5,5 m breed. De achtertuin heeft een heerlijke ligging op het noord oosten en is grotendeels voorzien van sierstraatwerk en grind. U zit er volledig vrij door de geplaatste betonnen plantenbakken en houten schuttingen. Achter in de tuin is een (fietsen) berging geplaatst (ca. 5 m²).

Schilderwerk
De woning is in 2014/ 2015 in zijn geheel aan de buitenzijde geschilderd.

Ligging
Het woonhuis heeft een centrale ligging t.o.v. snelwegen en grote steden, zoals Rotterdam, Breda en Utrecht. Hardinxveld-Giessendam heeft een gunstige geografische ligging, op de grens van het stedelijk gebied (Drechtsteden / Randstad) en het zogenaamde Groene Hart. Dit maakt wonen aantrekkelijk. De gemeente telt ruim 17.500 inwoners. Ongeveer een kwart van hen woont in de kern Boven-Hardinxveld. De rest woont in Giessendam / Neder-Hardinxveld.

De prachtige binnenweggetjes door de Alblasserwaardse polders, alsmede de karakteristieke rivierdijk, zijn natuurlijk het aardigst. Wie wil opschieten, kiest voor de rijksweg (A15), die de gemeente - juist ten westen van het knooppunt Gorinchem - doorsnijdt. Maar er is ook een NS-station aan de spoorlijn Dordrecht – Geldermalsen (kwartierdiensten) en er kan voor lijndiensten gekozen worden.

De Rivierdijk is een karakteristieke dijk die Hardinxveld-Giessendam verbindt met Gorinchem. Op een paar honderd meter van de woning bevindt zich een inlaatplaats voor boten.

Bezichtigen
Om een echte indruk van dit object en de mogelijkheden te krijgen, is een bezichtiging onmisbaar. Daarom: plan een bezichtiging en laat u verrassen. Welkom!

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

WERKENDAM - Zevenhuizen 4

Bod gevraagd!

€168.500 k.k. meer

Schelluinen

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Arkel - Prins Bernhardstraat 7

Vraagprijs: €175.000 k.k. meer

WOUDRICHEM

Leerdam - Poorterij 6

Vraagprijs: €175.000 k.k. meer

Arkel

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]