menu ?

Vuren

Enk 32

Bungalow

Vraagprijs: € 395.000,- k.k.


4 660 m³ 876 m² 200 m²

GELIJKVLOERS EN GROOTS WONEN!

 • Bungalow Vuren Verkocht 1
 • Bungalow Vuren Verkocht 2
 • Bungalow Vuren Verkocht 3
 • Bungalow Vuren Verkocht 4
 • Bungalow Vuren Verkocht 5
 • Bungalow Vuren Verkocht 6
 • Bungalow Vuren Verkocht 7
 • Bungalow Vuren Verkocht 8
 • Bungalow Vuren Verkocht 9
 • Bungalow Vuren Verkocht 10
 • Bungalow Vuren Verkocht 11
 • Bungalow Vuren Verkocht 12
 • Bungalow Vuren Verkocht 13
 • Bungalow Vuren Verkocht 14
 • Bungalow Vuren Verkocht 15
 • Bungalow Vuren Verkocht 16
 • Bungalow Vuren Verkocht 17
 • Bungalow Vuren Verkocht 18
 • Bungalow Vuren Verkocht 19
 • Bungalow Vuren Verkocht 20
 • Bungalow Vuren Verkocht 21
 • Bungalow Vuren Verkocht 22
 • Bungalow Vuren Verkocht 23
 • Bungalow Vuren Verkocht 24
 • Bungalow Vuren Verkocht 25
 • Bungalow Vuren Verkocht 26
 • Bungalow Vuren Verkocht 27
 • Bungalow Vuren Verkocht 28
 • Bungalow Vuren Verkocht 29

Gelijkvloers en toch groot wonen? Geen zin in een appartement omdat u geniet van het buitenleven? Kom dan eens kijken bij deze vrijstaande sfeervolle bungalow. Genieten van ruimte, rust en vrijheid! Deze comfortabele uitgebouwde bungalow met inpandige garage biedt u alles in één. De bungalow is gelegen op een goede woonstand, aan de rand van het dorp en omgeven door een groenrijke omgeving en een sloot. Het ruim bemeten perceel is ideaal voor de tuinliefhebber. Aan de achterzijde heeft men heerlijk vrij landelijk uitzicht.

De woning heeft alle voorzieningen op de begane grond. Daarmee is deze bungalow niet uitsluitend geschikt voor senioren, want met vier slaapkamers, een eetkeuken, een bijkeuken en een fijne lichte living met aangebouwde tuinkamer is het ook zeker geschikt als gezinswoning! Verder is deze bungalow gelegen op een unieke plek. Het ligt op zeer korte afstand van de rivier “De Waal”. Een ander pluspunt is dat de woning aan een autoluwe weg ligt (alleen bestemmingsverkeer), waardoor kinderen heerlijk vrij kunnen spelen. Dit aanbod staat op een prettig royaal bemeten perceel. Het omvat een op het zuidwesten gelegen, fraai aangelegde achtertuin. De voortuin is ingedeeld met een carport inclusief parkeervoorzieningen op eigen terrein en een fraai aangelegde tuin met vaste beplanting.

INDELING

Entree – ca. 15 m²
De entree ligt verscholen onder een overkapping. Deze bevindt zich ongeveer in het midden van dit aanbod. In de entree kunnen we dan ook een onderverdeling maken in een slaapgedeelte en het woongedeelte. Links van de entree bevindt zich het slaapgedeelte, terwijl in de rechterflank van deze bungalow het woongedeelte te vinden is.
De entree heeft een L-vormige indeling gekregen. Er is plaats gemaakt voor een garderoberuimte en ook de meterkast is er geïnstalleerd. Verder kunt u er naast de slaapkamers en de badkamer ook de toiletruimte en meterkast vinden.
De vloerafwerking van de entree bestaat uit lichte plavuizen. De wanden zijn voorzien van behang.

Woonkamer met aangebouwde tuinkamer – ca. 67 m²
Wanneer we vanuit de entree de woonkamer betreden ervaren we een zee van ruimte. Allereerst wordt dit bepaald door de immense puien in de achtergevel. Hier is de zithoek gesitueerd. Dankzij die grote raamopeningen is er ook sprake van perfect zicht in de eigen achtertuin. Tevens is het plafond in dit gedeelte voorzien van een schuin oplopend hoog dak met lichtramen. U kunt zo in de kap kijken, waardoor de ruimte extra ruim aanvoelt. De open haard is een mooi centraal element in het geheel, en zorgt voor een lekker warm gevoel bij koudere dagen. Bovendien is deze haard tweezijdig te gebruiken zowel binnen als op het terras. Een andere eyecatcher van deze woonkamer is toch zeker wel de aangebouwde tuinkamer/serre met schuifpui. Door de grootte van het geheel is hier een gezellig zitje en een ruime eetgelegenheid gecreëerd. Ook hier is prachtig zicht op de eigen tuin. De vloerafwerking bestaat deels uit tapijt, deels uit Ahorn vloerdelen. De wanden zijn afgewerkt met granol, waarna gesausd. Het plafond bestaat uit houten delen met balken.

Eetkeuken – ca. 14 m²
De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is door middel van een schuifdeur vanuit de hal toegankelijk. Tevens is vanuit de keuken de woonkamer alsmede de bijkeuken bereikbaar. Binnen de genoemde afmeting staat een uitgebreide L-vormige SieMatic keukenunit opgesteld. Op de unit ligt een granieten aanrechtblad, waarin een dubbele spoelbak aanwezig is. Ter hoogte van deze spoelbak bevindt zich ook het gevelraam, zodat er ook hier tijdens de werkzaamheden leuk zicht op eigen tuin en straat is. De unit is voorzien van de volgende inbouwapparaten, te weten: een brede oven, een magnetron, vaatwasmachine, 5- pits gaskookplaat, afzuigkap, quooker en koelkast. Er zijn veel bergmogelijkheden door de vele onderkasten en bovenkasten. Ook is er een apothekerskast aanwezig. Gezien de maatvoering is er verder nog plaats voor een eventuele eetgelegenheid. De vloerafwerking bestaat uit lichte plavuizen. De wanden zijn ter hoogte van de unit gedeeltelijk voorzien van betegeling. Voor het overige bestaat de wandafwerking uit behang. Het plafond is afgewerkt met houten balkjes.

Bijkeuken/wasruimte – ca. 7.7 m²
Praktische bergruimte voorzien van veel kastruimte. Verder staan hier de wasmachine en wasdroger opgesteld. Via deze ruimte is de garage binnendoor bereikbaar. De vloer is afgewerkt met plavuizen.

Garage met wijnkelder – ca. 19 m²
De binnendoor bereikbare garage dient momenteel als bergruimte. Deze handige en praktische ruimte is bereikbaar vanuit de bijkeuken en buitenom door middel van twee loopdeuren. Via buiten is deze ruimte te bereiken via de kanteldeur (thans niet in gebruik. Opstelplaats van de gasgestookte c.v. combi-ketel, type Nefit HR 3G, bouwjaar maart 2011.
Een trap in de garage brengt u naar de royale wijnkelder. De vloer is voorzien van een betonvloer.

INDELING SLAAPVLEUGEL (OOSTZIJDE)

4 slaap-/werkkamers
Slaapkamer 1, oppervlakte ca. 14 m², gesitueerd aan de zuid (tuin)zijde van de woning en voorzien van twee vaste inbouwkasten en een grote schuifwandkast.
Slaapkamer 2, oppervlakte ca. 9 m², gesitueerd aan de zuid (tuin)zijde van de woning en voorzien van twee vaste inbouwkasten en een grote schuifwandkast.
Slaapkamer 3, oppervlakte ca. 11 m², gesitueerd aan de oostzijde van de woning en voorzien van vaste inbouwkasten.
Slaapkamer 4, oppervlakte ca. 14 m², gesitueerd aan de oostzijde van de woning, thans in gebruik als kantoorruimte.
Vloerafwerking slaapkamers: deels houten vloerdelen, deels tapijt. Wandafwerking slaapkamers : behang.

Toilet (Nieuw!)
Deze toiletruimte is recent vernieuwd en voorzien van een zwevend toilet met fonteintje.

Badkamer – ca. 9 m² (Nieuw!)
Direct naast het toilet is de recent vernieuwde badkamer gesitueerd en omvat een ligbad, een wastafelmeubel met spiegel en verlichting, een tweede zwevend toilet en een glazen douchecabine met douchedeur en thermostaatkraan. Verwarming door middel van een design radiator.

Achtertuin met absolute privacy
De achtertuin is fraai aangelegd en voorzien van een gedeeltelijk overdekt (luifel) terras met buiten haard waar men in alle tijden van het jaar heerlijk uit de wind kan zitten. Verder is de tuin ingericht met een groot gazon en diverse plantenborders, struiken en bomen. Een tweede beschut terras is gesitueerd aan de slootkant, u zit er volledig vrij door de hoge hagen. Er is een fantastisch vrij uitzicht over de achtergelegen sloot, speelveldje en de Waaldijk. Zowel in de zomer als in de winter kan men hier heerlijk tot rust komen. De achtertuin is gelegen op het zuiden en biedt veel privacy. Bijgebouwen: hardhouten dubbelwandig tuinhuis en een overkapping voor de tuinspullen en het haardhout. Via de zijpoort is een (fiets)pad gesitueerd met toegang tot de Waaldijk.

Bouwaard
Traditionele bouwaard, muren; dubbel halfsteens muren (durox blokken) met spouw, dak; durox dakpanelen en bitumineus gedekt.

Ligging
De Gelderse gemeente Lingewaal is gelegen in het prachtige rivierengebied tussen de Linge en de Waal, centraal in Nederland. De gemeente Lingewaal is een plattelandsgemeente en heeft de liefhebber van rust, recreatie en ruimte veel te bieden. Door de centrale ligging nabij de snelwegen A2, A15 en A27 zijn grote steden als Den Bosch, Utrecht, Rotterdam en Breda binnen 30 minuten te bereiken.

Vuren is met circa 2000 inwoners een klein, rustig dijkdorpje. In het kleinschalige centrum kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, kinderopvang en basisonderwijs. Ook om te sporten hoeft u het dorp niet uit; het dorp kent verschillende sportclubs en heeft een actief verenigingsleven.

Historie en straatnaam: Het ontstaan van de nederzetting Vuren is niet precies te achterhalen. De eerste vermeldingen dateren uit de periode 850 tot 950. Dat Vuren in deze periode als nederzetting is ontstaan is onder andere af te leiden uit de, nu nog herkenbare, structuur van het dorp. De akkers werden op de stroomruggen aangelegd en de afwatering geschiedde op natuurlijke wijze richting de rivier en lager gelegen kommen. Dit complex bouwland werd aangeduid met 'eng' of 'enk', in Vuren bekend als het gebied tussen de Waaldijk en de Mildijk. De nederzetting bestond uit 5 tot 20 boerderijen aan de rand van de akkers. Dit was het gebied tussen de kalkzandsteenfabriek en de Steeg. De rivierdijk bestond toen nog niet.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam - Werkensedijk 21

€375.000 k.k. meer

Werkendam - Vissersdijk 39

EEN DIJK VAN EEN VRIJSTAANDE STRAKKE WONING MET GARAGE OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM!

Vraagprijs: €359.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem - Steurgat 27

Koopprijs: €425.000 k.k. meer

Gorinchem - Spion 30

Koopprijs: €357.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sergeant 47

Koopprijs: €357.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Schildwacht 9

Koopprijs: €360.000 v.o.n. meer

Leerdam

Werkendam

2/1 kap gesitueerd rondom een cirkelvormige groenvoorziening.

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]