menu ?

Sleeuwijk

Rijksstraatweg 117

Bungalow

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.


2 330 m³ 662 m² 78 m²
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 1
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 2
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 3
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 4
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 5
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 6
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 7
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 8
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 9
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 10
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 11
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 12
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 13
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 14
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 15
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 16
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 17
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 18
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 19
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 20
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 21
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 22
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 23
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 24
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 25
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 26
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 27
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 28
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 29
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 30
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 31
 • Bungalow Sleeuwijk Te koop 32

UNIEKE KANS OM HIER UW EIGEN DROOMHUIS TE BOUWEN!
MOOIE BOUWKAVEL MET KLUSWONING.

Altijd al een nieuwe woning aan de gewilde lommerrijke Rijksstraatweg in Sleeuwijk willen bouwen? Wij hebben een bouwkavel of een "kluswoning" voor u. De keuze is aan de koper! De kavel van 662 m² meet circa 20 meter breed en 33 meter diep.

Op het perceel van 662 m² staat nu een vrijstaande 'KLUS' bungalow. De staat van onderhoud van de bungalow is matig en wellicht is het bouwen van een nieuwe woning de beste optie.

Aan de hand van uw eigen woonwensen, kan er een woning op maat ontwikkeld worden. De bouwkavel biedt de mogelijkheid voor een unieke, onderscheidende woning. Hierdoor zal deze locatie haar bijzondere karakter behouden en allure uitstralen. Voor alle woningontwerpen geldt dat ze moeten passen in het bestemmingsplan (Gemeente Werkendam). Unieke mogelijkheid om hier uw droomwoning te realiseren.

INDELING BUNGALOW

Hal – ca. 3.8 m²
Via een bestraat pad is de overdekte voordeur bereikbaar. Vanuit de hal is de woonkamer, toiletruimte, slaapkamer en het toilet bereikbaar. De meterkast is voorzien van circa 5 groepen + aardlekschakelaar. Vloer: vinyl. Wanden: granol. Plafond: zachtboard.

Toilet – ca. 1.00 m²
Eenvoudige toiletruimte voorzien van een toilet. Vloer: tegels, blauw. Wanden: deels tegels in een lichte kleurstelling. Plafond: schroten.

Woonkamer – ca. 35.1 m²
De woonkamer heeft aan de voorzijde leuk uitzicht op de Rijksstraatweg. Aan de westzijde is een groot lichtraam en een deur naar de zijtuin op het westen. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer aan de achterzijde bereikbaar. Vloer: tapijt. Wanden: granol, houten delen en schoon metselwerk. Plafond: balken en vezelplaat.

Slaapkamer 1 – ca. 21.4 m²
Gesitueerd aan de achterzijde van de woning met zicht op de achtertuin en bereikbaar vanuit de woonkamer. In deze ruimte is een wastafel en gemetselde toog aanwezig. Vloer: houten vloer + blauw tapijt. Wanden: granol. Plafond: gipsplaat.

Slaapkamer 2 – ca. 5.1 m²
Aan de voorzijde is een kleine slaap-/studeerkamer gesitueerd met vaste kast en bereikbaar vanuit de hal. Vloer: tapijt. Wanden: structuurverf. Plafond: zachtboard.

Keuken – ca. 5.1. m²
De dichte keukenruimte is vanuit de hal bereikbaar en via een deur aan de oostzijde (achterom). De keukenruimte biedt plaats aan eenvoudig eiken keukenblok met dubbele spoelunit en kunststof aanrechtblad. Tevens is er een vaste kast aanwezig. Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar. Vloer: vinyl. Wanden: schroten. Plafond: schroten.

Badkamer – 2.4 m²
De badkamer is vanuit de keuken bereikbaar en voorzien van een douche met douchestoel. Vloer: tegels. Wanden: tegels. Plafond: kunststof schroten.

Berging - garage – ca. 13.5 m²
De berging (voormalige garage) is gesitueerd aan de oostzijde van de woning. Eenvoudige stenen berging bereikbaar met een loopdeur en dubbele openslaande houten deuren. Opstelplaats van de c.v. combiketel, type Daalderop, bouwjaar 2007. Tevens aansluiting van de wasmachine en radiator aanwezig.

Tuin rondom de woning
Er is recent grond bijgekocht zodat er nu een prachtige ruime bouwkavel is ontstaan. De totale kavel van 662 m² bestaat uit een grote voortuin, zijtuin en een zonnige achtertuin en meet circa 20 m x 33.1 m. De achtertuin is heerlijk beschut en is circa 11 meter diep en 20 meter breed en rondom voorzien van nieuwe schuttingen. De achtertuin is zonnig gesitueerd op het zuiden. U zit er volledig vrij, geen inkijk van omwonenden door de geplaatste schuttingen. De voortuin is eveneens groot en meet circa 11 m x 20 m breed.

Omgeving
Dit aanbod maakt zijn entree aan een van de meest gewilde straten van het dorp. Het dorp met het nieuwe winkelcentrum "De Nieuwe Es" ligt op korte afstand. Binnen 2 minuten rijdt u met de auto op de A27 of A15 want Sleeuwijk heeft een eigen op en afrit van de snelweg. Landelijk gezien zéér centraal, nabij rivier de “Merwede”. In het dorp vindt u alle voorzieningen om er plezierig te kunnen wonen: scholen, kerken, winkels, natuur, jachthaven, sportclubs, horeca, verenigingen, uiterwaarden, voet/fietsveer naar Gorinchem, etc... Alles dichtbij. Kortom: een fantastische plek nabij alle (winkel) voorzieningen en op loopafstand van de rivier de “Merwede” met haar grienden en strandjes.

Gewoon een plezierig dorp
Het dorp Sleeuwijk heeft zich in de afgelopen vijftig jaar sterk ontwikkeld. Voor de komst van de A-27 en de brug over de Merwede, was het dorp niet veel meer dan een tussenstop in de lange Napoleontische Weg tussen Amsterdam en Parijs. Het dorp bestond bij de gratie van het Gorinchemse veer over de rivier. De bebouwing bestond uit lintbebouwing langs de dijken en langs de oude Napoleontische route tot aan de Tol. De enige vooroorlogse bebouwing ontwikkelde zich langs veldweggetjes en een voorzichtige uitbreiding. Vanaf de jaren zestig gaat het echter steeds sneller, breidt het dorp zich sterk uit en wordt van het minste onder de dorpen van Altena tot één van de modernste. Het woonklimaat is perfect te noemen. Met Gorinchem als "grote" stad op 5 km en met een, voor dorpse begrippen, zeer uitgebreid voorzieningenniveau, heeft het dorp veel te bieden, zeker voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Het dorp telt momenteel ca. 5.600 inwoners. In Sleeuwijk burger je makkelijk in en het aanbod van het onderwijs is vergelijkbaar met dat van een flinke provinciestad. Het kent een zeer compleet voorzieningen-niveau, zoals het winkelcentrum “De Es” (heerlijk dichtbij) met een AH, een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, VWO; en tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder een drukbezocht zwembad en een mooie jachthaven. De dijk tussen Werkendam en Sleeuwijk biedt een prachtig uitzicht op de Boven Merwede; de drukst bevaren rivier van West-Europa. Een bijzondere bezienswaardigheid is ook de “Uppelse” molen: een rond 1700 gebouwde wipwatermolen nabij de Tol. Via de A-27 of met de pont komt men in het stadscentrum van Gorinchem. De grote rivieren, De Biesbosch, het Land van Heusden en Altena met zijn natuurschoon en het nabijgelegen Slot Loevestein staan garant voor een keur aan recreatiemogelijkheden in de directe omgeving.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Kedichem

Gorinchem - Wijnkoperstraat 383

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Vraagprijs: €275.000 k.k. meer

GORINCHEM

Nieuwendijk NB

Giessenburg - Van Wenastraat 2

Hoekwoning met uitgebouwde erker. Garagebox optioneel te koop koopsom € 20.000,-- k.k.

Vraagprijs: €255.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 106

Koopprijs: €252.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 111

Koopprijs: €262.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 112

Koopprijs: €250.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 116

Koopprijs: €257.500 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]