menu ?

Kedichem

Zwaansweg 8

Bungalow

Vraagprijs: € 285.000,- k.k.


3 420 m³ 396 m² 112 m²
 • Bungalow Kedichem Verkocht 1
 • Bungalow Kedichem Verkocht 2
 • Bungalow Kedichem Verkocht 3
 • Bungalow Kedichem Verkocht 4
 • Bungalow Kedichem Verkocht 5
 • Bungalow Kedichem Verkocht 6
 • Bungalow Kedichem Verkocht 7
 • Bungalow Kedichem Verkocht 8
 • Bungalow Kedichem Verkocht 9
 • Bungalow Kedichem Verkocht 10
 • Bungalow Kedichem Verkocht 11
 • Bungalow Kedichem Verkocht 12
 • Bungalow Kedichem Verkocht 13
 • Bungalow Kedichem Verkocht 14
 • Bungalow Kedichem Verkocht 15
 • Bungalow Kedichem Verkocht 16
 • Bungalow Kedichem Verkocht 17
 • Bungalow Kedichem Verkocht 18
 • Bungalow Kedichem Verkocht 19
 • Bungalow Kedichem Verkocht 20
 • Bungalow Kedichem Verkocht 21
 • Bungalow Kedichem Verkocht 22
 • Bungalow Kedichem Verkocht 23
 • Bungalow Kedichem Verkocht 24
 • Bungalow Kedichem Verkocht 25
 • Bungalow Kedichem Verkocht 26
 • Bungalow Kedichem Verkocht 27
 • Bungalow Kedichem Verkocht 28
 • Bungalow Kedichem Verkocht 29
 • Bungalow Kedichem Verkocht 30
 • Bungalow Kedichem Verkocht 31
 • Bungalow Kedichem Verkocht 48
 • Bungalow Kedichem Verkocht 49
 • Bungalow Kedichem Verkocht 50

Gelijkvloers wonen? Geen zin in een appartement omdat u geniet van het buitenleven? Kom dan eens kijken bij deze sfeervolle recent (2015) verbouwde GESCHAKELDE BUNGALOW. Echt alles is gedaan! Denk aan een compleet nieuw geïsoleerd dak, nieuwe indeling, nieuwe keuken, badkamer, toilet, eiken vloeren, stuc wanden, stuc plafonds, nieuwe elektra en c.v. leidingen, nieuw aangelegde tuin met loungeruime en buiten open haard, eigen parkeerplaats etc. Kortom, deze bungalow met drie slaapkamers is weer klaar voor de komende twintig jaar! De bungalow ligt aan een rustige landelijke omgeving op loopafstand van de Linge. De lichte materialen in combinatie met de vele ramen maken de woning heerlijk licht en er is veel contact met de prachtige ruime tuin.

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 10.2 m²
Via een bestraat pad is de overdekte voordeur bereikbaar. Deze gezellige hal is prettig ruim van maat en verleent toegang tot nagenoeg alle vertrekken. Vanuit de hal is de woonkamer, toiletruimte, 3 slaapkamers, het toilet, wasruimte met meterkast en de badkamer toegankelijk. De meterkast + bedrading is geheel vernieuwd in 2015 en voorzien van 10 groepen en aardlekschakelaars. Vloer: eiken vloerdelen. Wanden: strak stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk in een witte kleurstelling en voorzien van inbouwverlichting.

Toilet – ca. 1.00 m²
Dit keurig afgewerkte sanitaire vertrek is in 2015 vernieuwd en mooi strak afgewerkt. Aan sanitair is deze toiletruimte voorzien van een zwevend toilet van het merk Geberit. Vloer: antracietkleurige tegels. Wanden: brede witte wandtegels tot aan het plafond doorbetegeld. Plafond: stucwerk in een witte kleurstelling.

Woonkamer – ca. 44 m²
In deze zonnige en stijlvolle woonkamer met eetkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij diverse grote lichtramen voor de daglichttoetreding zorgen. Er is een leuke zit gecreëerd bij de sfeervolle open haard met plateau. De woonkamer staat in een half open verbinding met de keukenruimte en er is toegang tot een slaap-/werkkamer. In de woonkamer is een wandmodel airconditioning aangebracht Vloer: eiken vloerdelen. Wanden: strak stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk in een witte kleurstelling.

Half open keuken - ca. 5,5 m²
De keukenruimte staat in een half open verbinding met de woonkamer en heeft een deur met toegang tot de tuin. De keukenruimte biedt plaats aan een mooie nieuwe (2015) L-vormige keuken unit en is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling (witte kastfronten) gecombineerd met een donkergrijs kunststof aanrechtblad. Tevens is er veel berg en kastruimte aanwezig. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een 5-pits gas kookplaat met roestvrijstalen afzuigkap, een oven en een vaatwasmachine. De achterwand is voorzien van grijze tegels. De slaapkamer aan de achterzijde, direct naast de keuken, is thans in gebruik als bijkeuken met plaats voor een grote koelkast en of vriezer. Vloer: eiken vloerdelen. Wanden: strak stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk in een witte kleurstelling met inbouwverlichting.

Wasruimte/c.v. kast – ca. 0,8 m²
Vanuit de hal is een aparte kast met aansluitingen voor de was-/droogapparatuur. Tevens is hier de nieuwe meterkast gerealiseerd.

Slaapkamer 1 – 14.6 m²
Vanuit de hal is een aparte doorloop kastruimte met moderne schuifwandkast gemaakt met toegang naar de hoofdslaapkamer. Deze (ouder)slaapkamer is afgewerkt in een rustige kleurstelling en gesitueerd aan de oostzijde van de woning. Tevens is er een deur naar de tuin en er zijn grote lichtramen aanwezig. Vloer: eiken vloerdelen. Wanden: strak stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk in een witte kleurstelling.

Badkamer – 8.9 m²
De badkamer is vanuit de hal bereikbaar en dichtbij de ouderslaapkamer gesitueerd. Deze badkamer is volledig vernieuwd in 2015 en een plaatje om te zien! Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, een strak wastafelmeubel met spiegel, een ligbad en een design radiator. Achter een paneel is de opstelplaats van de c.v. ketel geplaatst, type HR Intergas combiketel, bouwjaar oktober 2009. Vloer: tegels in een donkergrijze kleurstelling. Wanden: tegels tot aan het plafond met een groot formaat tegels in een witte en donkergrijze kleurstelling. Plafond: stucwerk in een witte kleurstelling met inbouwverlichting.

Slaapkamer 2 – 7.8 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Vloer: eiken vloerdelen. Wanden: strak stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk in een witte kleurstelling.

Slaapkamer 3 – 7.5 m²
De laatste kleinere slaap-/werkkamer is gesitueerd aan de oostzijde van de woning thans in gebruik als bijkeuken. Vloer: eiken vloerdelen. Wanden: strak stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk in een witte kleurstelling.

Rondom de woning
De totale kavel van 396 m² bestaat uit een grote voortuin, zijtuin en een zonnige achtertuin en meet circa 15,5 m x 25,54 m. De achtertuin is zoals u eerder heeft gelezen uit veel vertrekken van de woning te bekijken en is zeer zonnig gesitueerd op het zonnige zuidoosten. De woning is voorzien van een keurige recent aangelegde en opnieuw opgehoogde achtertuin voorzien van een mooi Bankirai lounge terras met open haard, gazon, sierbestrating en perken met diverse planten. De achtertuin is heerlijk beschut en rondom voorzien van eersteklas schuttingen en poort naar het achtergelegen parkeerplein. U zit er volledig vrij, geen inkijk van omwonenden door de geplaatste schuttingen. De voortuin is eveneens opnieuw ingericht en heeft aan de zuidzijde een mogelijkheid om op eigen erf te parkeren (bestraat). Men kan ook achterom via een poort aan de achterzijde welke uitkomt op een parkeerpleintje aan de Burgemeester Schefferhof.

Berging – ca. 10.6 m²
De praktische fietsen berging is aan de buitenzijde gepotdekseld en biedt plaats aan de tuinspullen en fietsen.

Isolatie
De woning is geheel geïsoleerd, volledig voorzien van dubbele beglazing, vloerisolatie en het platte dak is in 2015 vernieuwd.

Schilderwerk
De woning is geheel opnieuw geschilderd in 2015.

Deuren
Alle deuren zijn in 2015 vernieuwd. De buitendeuren zijn van hardhout.

Kedichem
Kedichem, of Kekum zoals men het in de regio noemt, is waarschijnlijk rond het jaar duizend ontstaan op een oeverwal langs de Linge. Inmiddels behoort het landelijke dorp al bijna twintig jaar tot gemeente Leerdam. Wie ooit naar Kedichem is gereden, zal het beamen. Voordat dit dijkdorp opdoemt, is alle haast verdwenen en de stress weggeëbd door de landelijke rit over de slingerende Lingedijk. Het trage stromen van de Linge, de grazende koeien en de statige stap van een ooievaar tussen de biezen van de brede uiterwaarden: er valt hier zoveel te genieten, dat elk gevoel voor tijd vervaagt. Op korte afstand van tennisbanen, zwembad, haventje, buurtbus, diverse verenigingen, basisschool, dorpshuis etc. Het inwonersaantal is momenteel 838 en is op korte afstand van Leerdam gelegen. Ook de ligging in centraal Nederland tussen de rijkswegen A-2, A-15 en A-27 maakt deze streek tot een aantrekkelijk woongebied. In de nabije omgeving vinden wij de stads- en winkelcentra van Leerdam, Vianen en Gorinchem. De steden Utrecht, Den Bosch en Breda zijn in een klein half uur bereikbaar per auto.

Kortom
Een klein paradijs in het gezellige dorpje Kedichem!

Oplevering
In overleg.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem - Wijnkoperstraat 383

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Vraagprijs: €275.000 k.k. meer

GORINCHEM

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 111

Koopprijs: €262.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 116

Koopprijs: €257.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 130

Koopprijs: €302.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 131

Koopprijs: €289.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 132

Koopprijs: €281.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 133

Koopprijs: €308.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]