menu ?

Gorinchem

De Gagel 7 ong

Bovenwoning

Koopprijs: € 375.000,- v.o.n.


2 351 m³ 135 m²
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht 1
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht 2
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht 3
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht 4
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht 5
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht 6
 • Bovenwoning Gorinchem Verkocht 7

Residentie De Gagel
Lekker wonen, lekker leven

Vanf de statige laan De Linie bereikt u de residentie De Gagel, een opvallend en statig gebouw met 16 ruime parkappartementen, 8 royale hoekappartementen en 3 riante penthouses. De Gagel ligt op steenworp afstand van de voorzieningen en het winkelcentrum en is omringd door groen en water.

Residentie De Gagel is vormgegeven onder hoogwaardige architectuur met tal van verwijzingen naar de oude forten van de Nieuw Hollandse Waterlinie. Met een moderne twist ontstaat een schitterend gebouw dat rijk is aan bijzondere details.

Op de begane grondbevinden zich de stallingsplaatsen en bergingen. De park- en hoekappartementen zijn gelegen op de eerste tot en met vierde verdieping en zijnonderverdeeld in zes appartementen per woonlaag. Op de vijfde verdieping bevinden zich drie riante penthouses. Alle appartementen zijn bereikbaar via de lift of met de trap. De appartementen en penthouses zijn royaal van opzet en zijn allemaal voorzien van een heerlijke buitenruimte op het zuiden.

Residentie De Gagel biedt u een thuis voor nu en voor de toekomst. De appartemeten voldoend vanzelfrsprekend aan de modernste veiligheidseisen en zijn standaard uitgerust met inbraakwerend hang- en sluitwerk en rookmelders.

Bij de bouw wordt gebruik gemaakt van onderhoudsarme materialen en energiebesparende installaties zoals zonnepanelen op het dak. Uw servicekosten worden hierdoor aanzienlijk beperkt. Het zuinige energielabel kan zelfs gunstig uitpakken voor de financiering van uw appartement.

Indien de woning onder optie staat of verkocht onder voorbehoud, is het altijd mogelijk als reserve optant ingeschreven te worden. Bij interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam - Werkensedijk 21

€375.000 k.k. meer

Arkel - Vlietskade 1058

TE KOOP: EEN DROOM(HUIS) RECENT VOLLEDIG GEMODERNISEERD!

Vraagprijs: €395.000 k.k. meer

Werkendam - Vissersdijk 39

EEN DIJK VAN EEN VRIJSTAANDE STRAKKE WONING MET GARAGE OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM!

Vraagprijs: €359.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 211

Koopprijs: €380.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 212

Koopprijs: €380.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 213

Koopprijs: €355.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 214

Koopprijs: €379.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 215

Koopprijs: €376.900 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]