menu ?

Goudriaan

De Hoeve 13

Benedenwoning

Vraagprijs: € 149.750,- k.k.


1 172 m³ 52 m²
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 1
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 2
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 3
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 4
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 5
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 6
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 7
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 8
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 9
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 10
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 11
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 12
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 13
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 14
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 15
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 16
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 17
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 48
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 49
 • Benedenwoning Goudriaan Verkocht 50

Landelijk wonen met alle gemakken, comfort en kwaliteit van een perfecte afgewerkte woning? Dan is dit appartement een echte aanrader! Het appartement is een onderdeel van het project ‘Goudplevier’, dat staat voor het plezierig wonen op een gouden plek in Goudriaan! Het (nieuwbouw)appartement heeft een heerlijke ruime woonkamer die in directe verbinding staat met de riante tuin op het oosten. Vanuit de tuin proeft u de landelijke sfeer van Goudriaan. Aan de voorzijde van het appartement is de slaapkamer gerealiseerd en via de entree betreedt u eveneens de badkamer die nog als nieuw is. Het appartement is dus voorzien van alle eisen die het leven gemakkelijk maken. Enthousiast geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

INDELING APPARTEMENT

Entree - ca. 5.5 m2
De entree geeft direct een goede indruk van dit (nieuwbouw)appartement die in perfecte staat verkeerd. De entree verleent toegang tot de woonkamer, de badkamer en de slaapkamer. Vloer: PVC vloer in beuken kleurstelling. Wanden: glasvezel behang in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Slaapkamer - ca. 7.8 m2
De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Door de heerlijke lichtinval in de slaapkamer is het een genot om hier te slapen. De slaapkamer is voorzien van PTT/CAI aansluiting. Vloer: PVC vloer in beuken kleurstelling. Wanden: glasvezel behang in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Badkamer - ca. 4.8 m2
Deze prachtig geheel betegelde badkamer ziet er als nieuw uit! De badkamer is voorzien van een douchecabine, een staand toilet, een wastafelmeubel en een wasmachine- en drogeraansluiting. In de badkamer is mechanische ventilatie mogelijk. Merk sanitair: Villeroy & Boch. Vloer: tegels in donkere kleurstelling. Wanden: tegels in lichte en donkere kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Woonkamer - ca. 28.8 m2
De ruime woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Door de grote raampartijen staat de woonkamer in directe verbinding met de achtertuin. In de woonkamer is meer dan genoeg ruimte voor een zit- en eetgedeelte. De open keuken is eveneens gelegen in de woonkamer. U kunt dus heerlijk koken terwijl vrienden of familie bij u op bezoek zijn. Vloer: PVC vloer in beuken kleurstelling. Wanden: glasvezel behang in lichte kleurstelling Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Keuken
Een prachtige open keuken! De hoekkeuken opstelling is uitgevoerd in crème kastfronten gecombineerd met een kunststof houtlook aanrechtblad. De keuken is voorzien van koelkast, een vriezer, een 4 pits gaskookplaat, een RVS wasemkap en een combi oven/magnetron. Daarnaast is er nog veel bergruimte door de kastfronten en de lade verdeling. Merk keuken: Keller. Vloer: PVC vloer in beuken kleurstelling. Wanden: glasvezel behang in lichte kleurstelling Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Berging - ca. 3.2 m2
De inpandige berging is zowel via de woonkamer als via de deur in de zijgevel te bereiken. De berging is ruim opgesteld en hier is de CV installatie (Intergas, bouwjaar 2011), de wasmachine en de mechanische ventilatie unit gerealiseerd. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het stallen van een aantal fietsen.

ALGEMEEN

Tuin - ca. 38.25 m2
Het appartement beschikt over een ruime, fraai betegelde tuin met ruimte voor groen. De tuin is gericht op het oosten en heeft een open uitzicht over de grasvelden. Door de hoge schutting heeft u optimale privacy in uw tuin. Aan de voorzijde van de woning kunt u heerlijk op een bankje zitten. U kunt dus optimaal genieten van de zon. Afmetingen tuin: circa 7,5 meter diep en 5,1 meter breed.

Meterkast
De meterkast is van buiten het pand bereikbaar. De meterkast in ingebouwd in de berging.

Schilderwerk
In 2014 is de gehele woning aan de buitenzijde opnieuw geschilderd.

Indicatie vasten lasten
Gas & Elektra: € 57,- per maand
Water: €11,- per maand

Starterslening
Tot € 30.000,- extra hypotheek is mogelijk dankzij de starterslening vanuit Gemeente Molenwaard! Verderop in de tekst vindt u de verdere toelichting over de starterslening.

De gemeente Molenwaard heeft met ingang van 1 januari 2013 € 750.000,- extra budget beschikbaar gesteld voor startersleningen. Op dit moment hebben ongeveer 20 starters uit Molenwaard gebruik gemaakt van de starterslening bij de aankoop van een koopwoning. Vanwege het extra beschikbaar gestelde budget en omdat de starterslening een revolverend fonds is, is er op dit moment (januari 2016) nog ruimte om in ieder geval 30 huishoudens een zetje in de rug te geven bij de aankoop van de eerste koopwoning en daarmee de woningmarkt te stimuleren. Het Rijk heeft besloten om tot 2017 de starterslening uit te sluiten van de wettelijke hypothecaire aflossingseisen. De starterslening zal in de huidige vorm eind 2016 dus ophouden met bestaan, op dit moment is nog niet bekend of er een vervangende (gemeentelijke) regeling komt.

Verhuisbewegingen
De starterslening ondersteunt starters bij de aankoop van de eerste woning. Wanneer het voor starters makkelijker wordt een woning te kopen, wordt het voor anderen gemakkelijker een woning te verkopen en weer iets anders te kopen. Dat kan een keten van verhuisbewegingen op gang brengen.

Extra hypotheek
De starterslening is een extra hypotheek tegen gunstige voorwaarden voor de eerste koopwoning van inwoners van de gemeente Molenwaard. De starterslening overbrugt het verschil tussen de totale aankoopkosten van de woning en het bedrag dat maximaal geleend kan worden. Het is dus een steuntje in de rug voor starters die net niet voldoende financiering hebben om een woning aan te kunnen kopen. Over de starterslening hoeft de eerste drie jaar geen rente en aflossing betaald te worden. Bij aanvang zijn er dus lage maandlasten.

De regeling geldt voor de aankoop van een bestaande of nieuwe woning tot € 200.000,-. Het maximale bedrag van de lening is vastgesteld op 20% van de aankoopkosten, waarbij € 30.000,- als maximum geldt. De uitvoering wordt verzorgd door de Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVN).
Voor het aanvragen van een starterslening dient u vooraf altijd contact op te nemen met de gemeente. De gemeente toetst of u voldoet aan de in de gemeentelijke Verordening opgenomen voorwaarden en verstrekt u, mits u voldoet aan de voorwaarden, het officiële startersdocument.

De gemeente Molenwaard heeft de volgende voorwaarden vastgesteld:
U bent inwoner van de gemeente Molenwaard (geweest);
U bent koopstarter;
De verwervingskosten van de aan te kopen woning bedragen maximaal € 200.000,-.

Het compleet ingevulde aanvraagdocument dient u vervolgens toe te zenden aan SVn. Deze stichting bepaalt de hoogte van de hypotheek; de gemeente voert zelf dus niet de financiële toets uit. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente geeft uiteindelijk het slotakkoord op het verlenen en de hoogte van de hypotheek. Het proces staat duidelijk aangegeven in het startersdocument.

Meer informatie
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Gemeente Molenwaard, waar u tevens diverse (concept) documenten kunt vinden over het aanvragen van de starterslening.

Ligging
Goudriaan, een dorp in de Alblasserwaard, midden in het Groene Hart. Waar groene polders, sloten en vlieten, een molen, donken en monumentale boerderijen, zomaar het decor zouden kunnen zijn voor een fraai schilderij. Karakteristiek is de slingerende lintbebouwing langs het riviertje De Goudriaan. Vanuit Goudriaan zijn de vestingsteden Nieuwpoort en Gorinchem via de provinciale weg N-216 snel bereikbaar, dit geldt ook voor de aansluitingen op de snelwegen A15 en A27. Bij binnenkomst van Goudriaan splitsen zich de Noordzijde en Zuidzijde als slingerende linten langs De Goudriaan. Goudriaan is zo waterrijk, dat het de bijnaam heeft 'Het Giethoorn van de Alblasserwaard’.

Oplevering:
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem - Wieldraaierstraat 75

FIJN LICHT APPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDEN!

Vraagprijs: €135.000 k.k. meer

Hardinxveld-Giessendam - Stationsdwarsstraat 2

Kom kijken en laat u verassen door dit sfeervolle instapklare ruime appartement nabij alle (winkel) voorzieningen en openbaar vervoer!

Vraagprijs: €150.000 k.k. meer

Gorinchem

Op en top geheel opgeknapt! 3-kamer appartement met vrij uitzicht over groen en grasveld.

Gorinchem

GORINCHEM

Gorinchem

Asperen - Nieuwstraat 12

Vraagprijs: €150.000 k.k. meer

Gorinchem

Leerdam - Leliestraat 7

Vrijstaand wonen tegen een zeer aantrekkelijke prijs?

Vraagprijs: €159.500 k.k. meer

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]