menu ?

Goudriaan

De Hoeve 9 .

Benedenwoning

Koopprijs: € 265.000,- v.o.n.


  •  Benedenwoning Goudriaan Verkocht 1

XL-APPARTEMENT IN MIJN GOUDPLEVIER...

Goudriaan: een dorp in de Alblasserwaard, midden in het Groene Hart. Waar groene polders, sloten en vlieten, een molen, donken en monumentale boerderijen, zomaar het decor zouden kunnen zijn voor een fraai schilderij. Karakteristiek is de slingerende lintbebouwing langs het riviertje 'de Goudriaan' en dit alles al gedurende 750 jaar!

Algemene info
Parkeerplaats voor de auto direct voor de woning. De gevels zijn uitgoeverd met een warme rode gevelsteen en onderhoudsarme donkere geveldelen en geven met de keramische dakpannen deze villa's een landelijk karakter. De appartementen waarvan 1 met extra brede tuin maar ook de andere woningen grenzen direct aan het water en de weilanden.

Indeling:
2 Starterswoningen op de begane grond, 1 XL-appartement met extra brede tuin en 4 woningen met royaal terras op de verdieping allen met een magnifiek uitzicht over de wijdse polder. De woning is voorzien van een zonnige ruime living met open keuken, dubbele tuindeuren naar het terras, een of twee slaapkamers, lichte overloop, compleet ingerichte badkamer en bergruimte.

Kijk op www.goudplevier.nl voor meer informatie.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Kedichem

Gorinchem

Unieke plek aan de wandelboulevard! Op loopafstand van het centrum, vestingwal en het prachtige rivierenlandschap van “de Merwede”.

Gorinchem - Wijnkoperstraat 383

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Vraagprijs: €275.000 k.k. meer

GORINCHEM

Nieuwendijk NB

Giessenburg

Hoekwoning met uitgebouwde erker. Garagebox optioneel te koop koopsom € 20.000,-- k.k.

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 106

Koopprijs: €252.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 111

Koopprijs: €262.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 112

Koopprijs: €250.500 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]