menu ?

Gorinchem

Banneweg 513

Appartement

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.


2 284 m³ 96 m²
 • Appartement Gorinchem Verkocht 1
 • Appartement Gorinchem Verkocht 2
 • Appartement Gorinchem Verkocht 3
 • Appartement Gorinchem Verkocht 4
 • Appartement Gorinchem Verkocht 5
 • Appartement Gorinchem Verkocht 6
 • Appartement Gorinchem Verkocht 7
 • Appartement Gorinchem Verkocht 8
 • Appartement Gorinchem Verkocht 9
 • Appartement Gorinchem Verkocht 10
 • Appartement Gorinchem Verkocht 11
 • Appartement Gorinchem Verkocht 12
 • Appartement Gorinchem Verkocht 13
 • Appartement Gorinchem Verkocht 14
 • Appartement Gorinchem Verkocht 15
 • Appartement Gorinchem Verkocht 16
 • Appartement Gorinchem Verkocht 17
 • Appartement Gorinchem Verkocht 18
 • Appartement Gorinchem Verkocht 19
 • Appartement Gorinchem Verkocht 20
 • Appartement Gorinchem Verkocht 21
 • Appartement Gorinchem Verkocht 22
 • Appartement Gorinchem Verkocht 23
 • Appartement Gorinchem Verkocht 24
 • Appartement Gorinchem Verkocht 25
 • Appartement Gorinchem Verkocht 26
 • Appartement Gorinchem Verkocht 27
 • Appartement Gorinchem Verkocht 28
 • Appartement Gorinchem Verkocht 29
 • Appartement Gorinchem Verkocht 30
 • Appartement Gorinchem Verkocht 31
 • Appartement Gorinchem Verkocht 32
 • Appartement Gorinchem Verkocht 33
 • Appartement Gorinchem Verkocht 34
 • Appartement Gorinchem Verkocht 35
 • Appartement Gorinchem Verkocht 36

LUXE EN STRAK AFGEWERKT APPARTEMENT MET WEIDS UITZICHT! Op toplocatie in appartementencomplex “Piazzahof” hebben we op de vijfde verdieping een luxe en recent opgeleverd driekamer appartement met zonnig balkon in de verkoop voorzien van lift, berging en eigen parkeerplaats in de stallinggarage. Het appartement is voorzien van een mooie binnentuin. Vanuit dit appartement heeft u een schitterend uitzicht over de Gilden- en Vroedschapswijk. Voor wie veiligheid een belangrijk woonitem is, biedt wonen in dit complex een duidelijke meerwaarde. Het appartement is gelegen op een perfecte locatie met alle voorzieningen van het naastgelegen winkelcentrum “Piazzacenter”, “het Beatrixziekenhuis”, het gezondheidscentrum “De Colvenier” met huisartsen praktijk en apotheek en de uitvalswegen A 15 en A27 en de historische binnenstad binnen handbereik.

INDELING APPARTEMENT

Representatief hoofd- entree
De representatieve hoofdentree is gelegen op de hoek van het complex. Vervolgens treft u de brievenbussen aan, camerabeveiliging en een beltableau met videofooninstallatie en intercom. De toegang tot het trappenhuis en liftinstallatie is afgesloten, waardoor de veiligheid én privacy gewaarborgd blijft. De lift zal u comfortabel naar de vijfde verdieping brengen, waarop uw etage is gesitueerd. Het gehele appartement heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 96,46 m² (en een bruto vloeroppervlakte van ca. 104,80 m²) groot, biedt een ongekende sfeer en serene rust. Het is hier heerlijk thuiskomen en dat is elke keer weer een feest.

Entree – ca. 5.1 m²
Via de galerij komt u in de hal van dit mooie appartement. Representatieve hal met toegang tot de meterkast (voldoende groepen en een aardlekschakelaar), aparte kast met dubbele deuren en opstelplaats van de HR combiketel, bouwjaar 2005, type Agpo Ferroli Ultima V en de mechanische ventilatie-unit, het toilet en via een glasdeur is de woonkamer toegankelijk. Ook is er een rechte toogverbinding naar de nachthal waar de 2 slaapkamers, de wasruimte en de badkamer zijn gesitueerd. Vloer: unieke laminaat leisteen tegels in een zwart/donkerblauwe kleurstelling en nauwelijks te onderscheiden van echte stenen. De vloer oogt warm en sfeervol en is makkelijk te onderhouden. Wanden: spachtelputz in een witte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Toilet – ca. 1.3 m²
Moderne geheel betegelde toiletruimte voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Sanitair is van het merk Sphinx. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: tegels in een lichte kleurstelling met sierrand. Plafond: spuitwerk, kleurstelling wit.

Woonkamer– ca. 41.8 m² (inclusief open keuken)
De riante woonkamer met het fantastische vrije uitzicht zullen u versteld doen staan: dit is werkelijk uniek! De woonkamer beschikt daarbij over veel lichtinval door de diverse raampartijen en de deur die toegang biedt tot het zonnige en ruime balkon. Vanuit de woonkamer is de open keuken bereikbaar. Het raam is voorzien van een elektrisch bedienbare screen en er is airconditioning aanwezig. Vloer: unieke laminaat leisteen tegels in een zwart/donkerblauwe kleurstelling en nauwelijks te onderscheiden van echte stenen. De vloer oogt warm en sfeervol en is makkelijk te onderhouden. Wanden: spachtelputz in een witte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Balkon – ca. 9 m²
Zeer zonnig balkon (afmeting ca. 4.32 m x 2.08 m) bereikbaar vanuit de woonkamer en de ouder slaapkamer, gesitueerd op het zonnige zuidwesten, zodoende heeft u in het voorjaar, zomer en najaar zon! U kunt in privacy genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving. Het balkon is voorzien van een zonnescherm en de vloer is van beton.

Open keuken – ca. 9.8 m²
De halfopen keuken is aan de galerijzijde gelegen en voorzien van een modern keukenblok in hoekopstelling (bouwjaar 2006) en afgewerkt met hoogwaardige, eerste klas materialen en uitgevoerd in hoogglans zwarte kastfronten (zwarte piano glanslak) gecombineerd met een granieten aanrechtblad, type Labrador star in een donkerblauwe chique kleurstelling. De achterwand is voorzien van witte tegels. Deze zeer complete keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur o.a. een vaatwasmachine (vervangen in 2014), een inductie kookplaat met 5 kookzones, een roestvrijstalen afzuigkap, een oven, een inbouw koffie-espresso automaat, een magnetron en een losse dubbeldeurs design koelkast (type side by side) een combinatie van een vriezer en koelkast naast elkaar voorzien van een waterdispenser en ijsblokjesmachine aan de voorzijde. Apparatuur is van het merk Siemens. Vloer: unieke laminaat leisteen tegels in een zwart/donkerblauwe kleurstelling en nauwelijks te onderscheiden van echte stenen. De vloer oogt warm en sfeervol en is makkelijk te onderhouden. Wanden: spachtelputz in een witte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Nacht hal – ca. 3.2 m²
Vanuit de hal is de nachthal bereikbaar. Deze nachthal geeft toegang aan twee slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. Vloer: unieke laminaat leisteen tegels in een zwart/donkerblauwe kleurstelling en nauwelijks te onderscheiden van echte stenen. De vloer oogt warm en sfeervol en is makkelijk te onderhouden. Wanden: spachtelputz in een witte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Berging – ca. 1.20 m²
Praktische ruimte met aansluitingen voor de was-/droogapparatuur.

Master bedroom – ca. 22.4 m²
Deze hoofd slaapkamer meet ca. 4.53 m x 4.89 m en is gesitueerd aan de westzijde van het appartement en voorzien van een deur naar het balkon. Langs de wand is een royale schuifkastenwand geplaatst en wordt ter overname aangeboden. Er is een elektrisch bedienbare screen aanwezig en er is airconditioning aangebracht. Vloer: unieke laminaat leisteen tegels in een zwart/donkerblauwe kleurstelling en nauwelijks te onderscheiden van echte stenen. De vloer oogt warm en sfeervol en is makkelijk te onderhouden. Wanden: spachtelputz in een witte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

Badkamer – ca. 8 m²
Wie wil dat nou niet? Na een drukke dag thuiskomen en lekker ontspannen in uw eigen wellness (uitgebouwde) badkamer. Ervaar het gevoel van het bruisende water en de masserende kracht van de massage jets. Deze badkamer is ingericht met een zwevend wastafelmeubel met twee kranen en spiegelkast, een douche met massagejets en meerdere douches, een kwartrond tweepersoons whirlpoolbad voorzien van diverse jets die zorgen voor een ontspannende watermassage met een bedieningspaneel waarmee u de controle heeft over de luxe functies van dit bubbelbad. Verder zijn er voorbereidingen getroffen voor het aansluiten van een radio. De speakers zijn geplaatst in de douchecabine en de badkamer. Dan is er nog een tweede zwevend toilet aanwezig. Verwarming door middel van een design radiator. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: tegels in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk, kleurstelling wit.

Slaapkamer 2 – ca. 10 m²
Deze tweede slaapkamer is gesitueerd aan de oostzijde van het appartement. Vloer: unieke laminaat leisteen tegels in een zwart/donkerblauwe kleurstelling en nauwelijks te onderscheiden van echte stenen. De vloer oogt warm en sfeervol en is makkelijk te onderhouden. Wanden: spachtelputz in een witte kleurstelling en deels behang. Plafond: spuitwerk in een witte kleurstelling.

ALGEMEEN

VVE.
Maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren Banneweg 101 t/m129, 201 t/m 229, 301 t/m 329, 401 t/m 429, 501 t/m 521, 601 t/m 611 en 701 (oneven) te Gorinchem bedraagt € 127,93- euro per maand; waarin de opstal, schoonmaak en alle onderhoud zit (zeer gezonde vereniging met goed onderhoudsmeerjarenplan).

Garageplaats en aparte berging – ca. 19.75 m²
In de onderliggende overdekte half verdiepte parkeergarage met camerabeveiliging is direct uw eigen parkeerplaats (14.32 m²) aanwezig en er is een aparte berging (6.62 m²). Het souterrain is van buiten bereikbaar via een hellingbaan met gecodeerde sleutel. Via een hellingbaan voor fietsen en via de trappenhuizen en liften kan het souterrain eveneens bereikt worden. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen rondom het complex.

Isolatie
Kompleet en hoogwaardig geïsoleerd energie prestatie coëfficiënt van 1,2. We vinden dit onder meer terug in de toepassing van hoogrendement dubbel glas, HR++.

Buitenkozijnen,-ramen en -deuren
Hardhout

Muren
Spouwmuren

Screens en zonnescherm elektrisch bedienbaar
De woonkamer en de slaapkamer aan de westzijde zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens. Het balkon is voorzien van een elektrisch bedienbaar knikarm zonnescherm.

Binnentuin
Een oase van rust in de prachtige groene binnentuin. Alle voordelen laten zich raden. Hier heeft u de winkels, andere voorzieningen en gezelligheid binnen handbereik. Maar hoe heerlijk is het niet als u thuiskomt en rust vindt. Dit begint al bij het betreden van het woongebouw. Zodra de deur van de lift achter u sluit en u naar het appartement via de galerij loopt, heeft u zicht op de groene binnentuin. Zet uw stoel maar neer en geniet. Iedereen die hier woont, kan dagelijks genieten van het groen, want de binnentuin is van alle bewoners. Ook is er recent een jeu de boules-baan aangelegd.

Perfecte ligging
Het appartementencomplex Piazzahof is direct gelegen aan de belangrijkste ontsluitingsweg van Gorinchem: de Banneweg. De omgeving wordt bepaald door het nabijgelegen Beatrixziekenhuis en de Gilden- en Vroedschapswijk. Met name het naastgelegen winkelcentrum Piazzacenter met een grote diversiteit aan winkels en supermarkten is een pré. De Banneweg is de verbindingsweg tussen de snelwegen A15 en A27 met de stad. Vanaf Piazzahof is het eenvoudig de binnenstad te bereiken mocht men nog uitgebreider willen winkelen.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Kedichem

Gorinchem - Wijnkoperstraat 383

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Vraagprijs: €275.000 k.k. meer

GORINCHEM

Nieuwendijk NB

Giessenburg

Hoekwoning met uitgebouwde erker. Garagebox optioneel te koop koopsom € 20.000,-- k.k.

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 106

Koopprijs: €252.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 111

Koopprijs: €262.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 112

Koopprijs: €250.500 v.o.n. meer

Gorinchem - Sportlaan 2 116

Koopprijs: €257.500 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]