menu ?

GORINCHEM

Pensionarisstraat 52

Appartement

Vraagprijs: € 135.000,- k.k.


1 217 m³ 68 m²
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 1
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 2
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 3
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 4
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 5
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 6
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 7
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 8
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 9
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 10
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 11
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 12
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 13
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 14
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 15
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 16
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 17
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 18
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 19
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 20
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 21
 • Appartement GORINCHEM Verkocht 22

Keurig appartement, voorzien van een nieuwe badkamer (2014) en een prachtige keuken (2012). Een ideaal appartement voor iemand die niet wilt klussen. Het appartement is altijd keurig bijgehouden en u kunt er zo in! De ligging is prachtig, omdat het een hoekappartement betreft geniet u hier van optimale privacy. Vanaf het balkon (gelegen op het zonnige westen) heeft een leuk uitzicht over de direct omgeving. Het complex is ideaal gelegen, nabij het winkelcentrum "Piazza", het Beatrixziekenhuis en de binnenstad in binnen handbereik. Enthousiast geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

INDELING BEGANE GROND

Centrale entree
Via een elektrische deur is de centrale entree bereikbaar. De centrale entree is voorzien van de postboxen, de videofoon installatie en verleent toegang tot de lift en de trap. Aan de achterzijde is een deur gerealiseerd die toegang geeft tot de (fietsen)bergingen en de parkeerruimte.

Berging - ca. 5 m2
De (fietsen)berging is via de algemene ruimte te bereiken. Hier is voldoende ruimte voor het stallen van een aantal fietsen.

INDELING APPARTEMENT (TWEEDE VERDIEPING)

Entree - ca. 6,1 m2
Via de galerij betreedt u dit prachtige appartement. De entree verleent toegang tot alle ruimtes. De meterkast is in 2012 vernieuwd en voorzien van 6 groepen. Vloer: deels vloerbedekking in grijze kleurstelling en deels laminaat in beuken kleurstelling. Wanden: granol in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Woonkamer - ca. 23,8 m2
Een royale woonkamer die toegang verleent tot het balkon. Door de grote raampartijen betreft het een heerlijk lichte kamer en heeft u een leuk uitzicht over de directe omgeving. Dit appartement is voorzien van een aparte eetkamer, daarom is er voldoende ruimte voor een zitgedeelte. Deze kamer is voorzien van een inbouwkast. De grote ramen zijn voorzien van een elektrisch zonnescherm. Vloer: laminaat in beuken kleurstelling. Wanden: granol in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Eetkamer - ca. 12 m2
De eetkamer is gelegen aan de galerij zijde van dit appartement. Het betreft een lichte en ruime eetkamer, die is voorzien van een inbouwkast. Deze kamer kan eventueel ook gebruikt worden als slaapkamer. De ramen zijn voorzien van handbedienbare screens. Vloer: laminaat in beuken kleurstelling. Wanden: granol in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Keuken - ca. 5,2 m2
De keuken is eveneens gelegen aan de galerij zijde van het appartement. De rechte keukenopstelling is uitgevoerd met kastfronten in beuken kleurstelling gecombineerd met een kunststof gemêleerd aanrechtblad. De keuken is voorzien van een koel-/vriescombinatie, combi oven/magnetron, vaatwasser, 4 pits kookplaat en een afzuigkap. Als u staat te koken heeft u vanuit het zijraam een leuk uitzicht over de omgeving. In de keuken is een inbouwkast, met boiler (bouwjaar 2010) gerealiseerd. Bouwjaar keuken: 2012. Vloer: tegels in antraciet kleurstelling. Wanden: deels tegels en deels granol in lichte kleurstelling. Plafond: houten schroten in lichte kleurstelling.

Toiletruimte - ca. 1,2 m2
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: tegels in lichte kleurstelling. Wanden: deels betegeld in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Badkamer - ca. 3,7 m2
In deze badkamer is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte! De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel en de wasmachine-/ en wasdrogeraansluiting. De badkamer is in 2014 in zijn geheel vernieuwd. Vloer: tegels in antraciet kleurstelling. Wanden: geheel betegeld in licht kleurstelling. Plafond: gipsplaten voorzien van inbouwspots in lichte kleurstelling.

Slaapkamer - ca. 11,2 m2
De ruime slaapkamer is gelegen aan de balkonzijde van het appartement. Via de openslaande balkondeuren kunt u het balkon op. De slaapkamer is voorzien van een PTT/CAI aansluiting. Vloer: laminaat in beuken kleurstelling. Wanden: granol in lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in lichte kleurstelling.

Balkon - ca. 5 m2
Het balkon is gelegen op het zonnige westen, hier kunt u van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat heerlijk genieten van de zon. Omdat het een hoek appartement betreft geniet u hier van optimale privacy. Het balkon is zowel via de woonkamer als via de slaapkamer bereikbaar. Kortom een heerlijke plek om na een drukke werkdag heerlijk te onthaasten.

ALGEMEEN

Vereniging van Eigenaren
Het appartement is aangesloten bij de Vereniging van Eigenaren Appartementen Complex Pensionarisstraat-Schepenenstraat-Wijnkoperstraat-Schoutstraat. Het betreft een gezonde verenging. De servicekosten bedragen € 180,- per maand (incl. voorschot stookkosten, opstalverzekering en glasverzekering).

Zonwering
Aan de voorzijde van het appartement is een handbedienbaar zonnescherm geplaatst. Aan de achterzijde (galerij zijde) 2 handbedienbare screens.

Oplevering
In overleg.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM - Wieldraaierstraat 29

Vraagprijs: €125.000 k.k. meer

Gorinchem - Wieldraaierstraat 75

FIJN LICHT APPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDEN!

Vraagprijs: €135.000 k.k. meer

Gorinchem - Weverstraat 795

Vraagprijs: €129.500 k.k. meer

Gorinchem - Smedenweg 95

Vraagprijs: €129.500 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem - Smedenweg 83

Vanuit de woonkamer en balkon heeft u vrij uitzicht op een brede groenstrook!

Vraagprijs: €131.500 k.k. meer

Gorinchem

Op en top geheel opgeknapt! 3-kamer appartement met vrij uitzicht over groen en grasveld.

Gorinchem

GORINCHEM

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]