menu ?

Gorinchem

Westwagenstraat 79 A

Appartement

Huurprijs: € 735,-


2 48 m²
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 1
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 2
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 3
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 4
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 5
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 6
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 7
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 8
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 9
 • Appartement Gorinchem Verhuurd 10

Huurprijs: € 735,- per maand, inclusief service kosten, exclusief gas, water en elektra
Borgstelling: 1 maand huur
Beschikbaar: per direct
Huurperiode: minimaal 1 jaar

Prachtig appartement aan de rand van de historische binnenstad. Dit royale appartement, gelegen op de eerste verdieping, is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De uitgangspunten van dit appartement is: ruimte, een hoge mate van comfort, bescherming, privacy en niet in de laatste plaats: stijl!

Heeft u altijd al willen wonen in de gezellige binnenstad van Gorinchem? Dan is dit uw kans!

Enthousiast geworden? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

De indeling van dit appartement luidt als volgt:

Begane grond
Via de Westwagenstraat betreedt u de entree welke u toegang verleent tot de appartementen. In deze entree bevindt zich de meterkast en de bergingen van 3 appartementen.

Eerste verdieping (appartement)
Via de trapopgang komt u bij de ingang van 2 appartementen. Ieder appartement heeft zijn eigen entree. Via de entree komt u in de hal welke u toegang geeft tot de woonkamer, slaapkamers en de badkamer.

De ruime woonkamer gelegen aan de achterzijde van de woning geeft u voldoende leef plezier. Door de grote ramen aan de achterzijde beschikt het appartement over veel lichtinval. In de woonkamer is een open keuken aanwezig. De keuken is in 2016 geplaatst gelijktijdig met de algemene verbouwing. De keuken is voorzien van een inbouw koelkast, afzuigkap en een 4 pits gaskookplaat.

Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers. De grote slaapkamer is ongeveer 12m² groot en de kleinere slaapkamer is ongeveer 5m² groot.

Aan de voorzijde van het appartement is de badkamer gesitueerd. In de badkamer vindt u het toilet, douche met scherm en een fonteintje. Ook is hier de aansluiting voor de wasmachine gemaakt.

Algemeen
De wanden zijn gestuct en zullen nog geschilderd moeten worden. De kleuren hiervan zijn in overleg. De vloeren zijn nog niet afgewerkt en mag door de huurder zelf gedaan worden.KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM - Wieldraaierstraat 29

Huurprijs: €700 meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Leerdam

SLIEDRECHT - Lijsterweg 43

Huurprijs: €712 meer

Gorinchem

Leerdam

Leerdam

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]