menu ?

Tuinen van Mollenburg Fase 2 - Gorinchem

Sportlaan 2 D

Vraagprijs 


100 %
  •   Gorinchem Te koop 1

Tuinen van Mollenburg Fase 2

Ons plekje op Mollenburg, Gorinchem
Woon je ook zo fijn in Gorinchem of wil je er gaan wonen? En zoek je een nieuw (groter) huis, die bij voorkeur in een buurtje staat dat al leeft en waar alle voorzieningen al zijn? Goed nieuws! Achter de weelderige bomenpartij langs de Mollenburgseweg gaat de verrassing van Gorinchem West schuil. Maak kennis met de nieuwbouw woningen van ‘Tuinen van Mollenburg’ in Gorinchem.

Waar vroeger naar hartenlust gesport werd, kun je straks heerlijk ontspannen wonen in een kindvriendelijke woonwijk. Op deze unieke groene plek ontwikkelen Bemog en AM 129 nieuwbouw woningen met oud-Hollandse architectuurstijl. Hier woon je op een toplocatie met alle voorzieningen en winkels in de buurt. Daarbij fiets je in 10 minuten naar de binnenstad én zit je met de auto zo op de A15 en de A27.

38 nieuwbouw woningen in de eerste fase
Momenteel zijn we druk bezig met de verkoop van van fase 1. Je kunt kiezen uit verschillende rij- en hoekwoningen van 110-128 m² en royale twee-onder-een-kapwoningen van 163 m². Zie hier http://vanderbrugge.nl/detail-project/tuinen-van-mollenburg-gorinchem/3664564 .

Belangstelling in Fase 2 van Tuinen van Mollenburg?
Benieuwd geworden naar dit nieuwbouw project? Laat ons dan weten wat je woonwensen zijn en schrijf je in als belangstellende. Je ontvangt dan van ons een enquête en we houden je op de hoogte over de start verkoop.

Kenmerken

Algemene informatie

: Sportlaan 2 D
4205 HV Gorinchem
:

Overzicht kavels

Bouwnummer Type Woonopp. Kavelopp. Slpk(s) Prijs


Ligging

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]